Előzetest kapott a Better Call Saul ötödik szezonja

  • Írta: szlav
  • 2020. január 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Vince Gilligan Breaking Bad-mellékága, a Better Call Saul immáron az ötödik évadját tapossa, Jimmy McGill kalandjai az ügyvédi irodákkal és Új-Mexikó gengsztereivel pedig egyre zűrösebbek.

Február 23-án érkezik a Better Call Saul ötödik, s egyben utolsó előtti szezonja, a mozgalmas előzetes pedig arról árulkodik, hogy Jimmy McGill simlis ügyvédkarrierje egyre nagyobb zuhanórepülést vesz. A korábbi évadokban Bob Odenkirk mellett feltűnt többek között a Breaking Badből ismerős Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Giancarlo Esposito (Gus Fring) és Mark Margolis (Hector Salamanca) is, a trailer pedig arról árulkodik, hogy Dean Norris is visszatér majd mindenki kedvenc DEA-ügynöke, Hank Schrader szerepében.

2.
2.
szlav
#1: Meg voltam róla győződve, hogy szerepelt a BB-ben, de igazad van, valóban nem volt benne, csupán említették őt. Köszi szépen az észrevételt, javítom!
1.
1.
stalker0412
Michael Mando (Nacho Varga) helyett inkább Raymond Cruz (Tuco Salamanca) lesz az akire a kedves cikkíró gondolhatott, mivel Mando karaktere a BB-ben nem szerepel....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...