Idén nem kapunk új Switch-modellt

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 31.
  • Hardver
Link másolása
A Nintendo pénzügyi helyzetjelentését követő befektetői konferenciahíváson derült ki, hogy a találgatásokkal ellentétben a cég nem ad ki új Switch-modellt idén, továbbra is az alapgép és a Switch Lite támogatására fókuszál majd.

Régi pletyka már, hogy a Nintendo az alap Switch és a Switch Lite mellé egy valamivel drágább, de erősebb modellt is piacra dobna, azonban erre idén biztosan nem kerül sor. Ez a Nintendo legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését követően derült ki, ahol a vállalat elnöke, Shuntaro Furukawa szögezte le, hogy nincs tervben új Switch-modell az idei évre.

Ami érdekes, hogy épp az év elején hallottunk olyan pletykákat a tajvani DigiTimestól, miszerint a Nintendo a negyedév végén egy új Switch-modell gyártásába vág bele, amely magnéziumötvözet borítással és új procival érkezik majd az idei év közepén. A fenti nyilatkozat ennek ellentmond természetesen, ha van is valóságalapja a DigiTimes híreinek, akkor legfeljebb olyan vérfrissítésről lehet szó, mint amit tavaly is végrehajtott a Nintendo. (A DigiTimes egyébként sosem állította, hogy az új modell a sokat pletykált "Pro" lenne.)

Egyedi festésű gépekkel persze idén is szolgál a cég, az Animal Crossing-rajongókat például a mellékelt képeken látható masina várja majd március 13-tól a boltokban.

21.
21.
user101
Nem kell ezen meglepődni, nem minden gyereket sz*p be a Nintendo feeling. Én is úgy voltam, hogy karácsonyra sínen van a Switch, aztán egy hülye pillanatomban megkérdeztem a kölyköt, hogy mit szeretne amúgy karácsonyra és nagyon meglepő dolgot mondott : Steam-re Borderlands trilógiát, Halo-t, Terráriát, Trine4-et és PUBG-t, meg egy nagyobb monitort / tv-t ... Kérdem nem Switchet ? Erre azt mondja, hogy nem, az dedós és uncsi és azzal vigasztalt, hogy ez Nekem is jó, mert ezekkel mind tudunk majd multizni.... :) Az ember kígyót melenget a testén.... :)))
20.
20.
frankdelgado
#16: Szóval egy kalap sz@r az egész, de amúgy megéri....értem. De legalább az jó benne, hogy máshol 1-2 ezerért futó játékokat teljes áron újra megvehetsz.
16.
16.
simon 555
Mielőtt kiadnak egy Prot vagy akármit, először rakják rendbe a mostani gépet.
Kezdve a joyconokkal, mert valami borzalmas a minőségük, főleg annyiért amennyiért adják. Hihetetlen, hogy egy 60-70 eurós kontroller pár hónap után bekrepáll, de minimum stick drift jelentkezik.
Aztán pedig a kijelző, nem is értem hogyan gondolták, hogy műanyag és nem üveg. Attól agyonlarcolódik ha dokkolod. (Vagy egy jó kis üzleti húzás, hogy vegyél a dokkra zoknit....)
Ja és a játékok erősen túlárazottak. A megjelenéskor oké az ár, mint más konzolon vagy PC-n, na de, hogy egy 3 éves játék még mindig teljes áras az egy kicsit bosszantó.

Ezeken kívül amúgy rendben van a gép, nem bántam meg, de azért javítani való van, mert nem olcsó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...