Új képeken száguld a Fast & Furious: Crossroads

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 1.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek érkeztek a Project CARS-széria mögött álló stúdió legújabb versenyjátékáról, melyben a Fast & Furious-filmek világában állhatunk majd az illegális éjszakai futamok rajtrácsához.

A friss screenshotok ismét a legendás járgányokra fókuszálnak, viszont annak is érdemes lesz a közeljövőben figyelnie a játékról szóló híreket, akik már unják a képeket, ugyanis hamarosan be fog mutatkozni a Fast & Furious: Crossroads multiplayer játékmódja is. Az alábbi cikkünkben egyébként már láthattátok mozgás közben a játékot, ha pedig további állóképeket nézegetnétek a száguldásról, akkor ide érdemes ellátogatnotok.

3.
3.
Őrnagy
#2: A Domestos fertőtlenítő, nem? De te tudod :D
2.
2.
Tiszta tré, hogy egy autós játéknak 2020-ban így kell kinéznie. Most lehetne mondhatni, hogy várjuk meg a következő generációt, de ennél anyámnak is jobb grafikája van bármilyen platformon. Nézem a képeket, de a grafika mellett, ami nem számít egy valóban jó játéknál (ami ez várhatóan nem lesz) ez a homály + DOF elporlasztja a szememet. Már most egy flakon Domestos-t bele kellett önteni a szemembe miatta, hogy rendbe jönnön.
1.
1.
Effecta
Ahogy latom meg mindig gyartanak jatekokat iPhone 4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...