Enemy Territory: Quake Wars konzolokra is

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A régóta várt Enemy Territory: Quake Wars Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is el fog készülni - jelentette be az id Software és a Splash Damage.
A régóta várt Enemy Territory: Quake Wars Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is el fog készülni - jelentette be az id Software és a Splash Damage.

Ugrás a galériához

John Carmack és bandája az X360-as portolást a Doom 3: Resurrection of Evil-t is jegyző Nerve Softwarre, a PS3-as átirat fejlesztését pedig a Z-Axis-re bízta - ezen csapat legutóbbi munkája az X-Men 3: The Game. Bár a hivatalos sajtóközlemény továbbra sem említ pontos dátumot, azonban ha a cég egyszerre jelentetné meg a három verziót, akkor elképzelhető néhányak szerint, hogy egy ideig nem játszhatunk még a Battlefield-játékokra építő FPS-sel.

5.
5.
mcwolf
Tomasonda nem tudom miért kell egyből anyázni?!? Ha az IQ-d hegy volna,nem lenne nehéz felmászni rá! Amúgy megnézném,hogy pl. egy multiplayer FPS-ben (pl. BF2 vagy CS) mit alkotnál a kontrollereddel az egér+bill. kombó ellen!Gyanítom csúnya alázás lenne a vége!Tényleg csak akkor fog eljönni az igazság pillanata,mikor végre egymásnak eshetünk mi PC-sek a konzolosokkal egy multis játékban. Akármit nyekeregnek a konzolosok,FPS-re (és RTS-ekre) a bill.+egér a nyerő. Ezt csak a begyepesedett és szűklátókörű konzolosok vitatják. Autós, bunyós,mászkálós játékokhoz meg a kontroller az ideális.Persze az autóshoz a kormány,de az van PC-re is.
4.
4.
skiz0
Pontosan, ez még meglehet, mert a Shadowrunban ez lesz a nagy újdonság, hogy PC-s és X360-s játékos is gyilkolhatja egymást a neten, de látom fojesz kollega már beelőzött ;D

Egyébként a megjelenés hát...sajnos én úgy tudom, hogy a játék nem fog megjenni 2007 folyamán, nagyon kis eséllyel 2007 év vége, de inkább 2008-ra ígérték a fejlesztők... csak nehogy a végén még a venicdán-kór eluralkodjon rajta...
3.
3.
fojesz
Lesz ilyen a Shadowrunban: az X360-asoknak nem kell olyan pontosan lőniük a sikeres találat érdekében, mint a PC-seknek. Meg van oldva a dolog. :)
2.
2.
FNorberto
Jó hír.De a megjelenés még mindig 2007 vége,én így tudom.
1.
1.
fojesz
Szerintem akkor lenne értelme a dolognak, ha lehetővé tennék ők is, hogy a PS3-as, X360-as és PC-s játékosok együtt játszhatnának. Külön-külön viszont felesleges az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...