Újabb életjelet adott magáról az Atomic Heart

  • Írta: szlav
  • 2020. február 4.
  • Videó
Link másolása
Az orosz Mundfish RPG-vonásokkal tarkított bizarr lövöldéje némi csend után újabb életjelet adott magáról. A helyi videojátékos sajtó egyik képviselője négy órán át mustrálta a játékot, így akad bőven látnivaló.

Alexey Makarenkov, az orosz 4game arca ellátogatott a moszkvai Mundfish főhadiszállására, ahol négy órát tölthetett el a stúdió készülőben lévő játékával, az Atomic Hearttal. Legutóbb egy évvel ezelőtt láthattunk valódi játékmenetet, azóta pedig csak egy bizarr előzetest kaptunk, így épp itt volt az ideje, hogy újra elmerülhessünk az alternatív Szovjetunió szürreális világában.

Makarenko szerint a játék leginkább a BioShockra vagy a Preyre emlékeztet (nem ő az első, aki hasonló párhuzamot vont le), de érdekes módon hasonlónak tartja azt a Zeno Clash-szériához is, ugyanis meglepően sikeresen vehetjük az akadályokat akkor is, ha közelharcra vetemedünk. Habár a videó orosz nyelvű, ajánljuk, hogy kapcsoljátok be a YouTube angol feliratait, Makarenko ugyanis mélyen belemegy a játék részleteibe.

Az Atomic Heart PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, megjelenési dátumot azonban még nem kaptunk.

1.
1.
Ganzer
Eddig bejön, csípem az ilyen elvontabb játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...