Modern Warfare - visszatér Ghost és a Rust

  • Írta: szlav
  • 2020. február 5.
  • Letöltés
Jövő héten megkezdődik a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, így nem hiányoznak majd az új fegyverek, operátorok és térképek sem. Minden jel arra utal, hogy mindegyik kategóriában régi közönségkedvenceket láthatunk viszont.

Az Activision és az Infinity Ward készen áll rá, hogy bedobják a Call of Duty: Modern Warfare második szezonját. Jobb, ha február 11-ig, azaz jövő hét keddig megmásszuk a battle pass utolsó lépcsőfokait (mától dupla XP segít minket ebben), ekkor érkezik ugyanis a következő nagy frissítés, amely várhatóan rengeteg kozmetikai újdonságot, új fegyvereket, operátorokat és pályákat is hoz majd magával.

Aki járt mostanában a Piccadilly Circus vetítője környékén, az észrevehette az itt feltűnő koponyás maszkot. Bizony, mindez nem hiábavaló volt, hiszen ahogy azt a fent látható (eredetileg Twitteren közzétett) teaser is bizonyítja, Simon "Ghost" Riley is csatlakozik a Task Force 141 operátoraihoz.

Ez azonban nem minden, a játék adatbányászai és a pletykákat szállító Charlie Intel szerint ugyanis visszatér a Modern Warfare 2 aprócska közösségkedvenc térképe, a Rust is. Valószínű, hogy fegyverekből sem lesz hiány: ha igaznak bizonyulnak a spekulációk, akkor hamarosan kézbe vehetjük a játék fájljai közül korábban már kibányászott Vector SMG-t és a Modern Warfare 2 ikonikus gépkarabélyát, az ACR-t is.

13.
NemecsekErno
#12: Ez sosem fog. A segge helyén van a szája, azért is csak dől a sok sz... belőle.

Amúgy észrevehette volna már, hogy hülyének nézi a T. fórumtagság nagy része, de hát akinek a feje a segge helyén van, az az értelmezéssel is nehezen boldogul.
8.
zoli321
Nekem nem világos, ez csak azoknak jár akik a battle pass edition-t vették meg? Nekem standard edition van.
6.
Kawada
#2: Ugye csak viccelsz... Mondd, hogy viccelsz...
2.
Tomi888
#1: Még jó,hogy a fortnite-ban volt először ez az egész season,battlepass dolog. Azta másolja mindenki. R6, COD FIFA. Stb
1.
Daniel21
Faxa.
Be vált a R6 Siege játéknak szezon köntöse, miért ne aggasuk rá a CoD-ra is?
Fuu. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...