Sam Raimi állhat a Doctor Strange 2 élére

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2000-es évek három Pókember-filmjét is rendező Sam Raimit szemelte ki a Marvel a Doctor Strange in the Multiverse of Madness élére a januárban távozott Scott Derrickson helyett.

Amikor a Doctor Strange első részét is rendező Scott Derrickson szakított a folytatással a híres „kreatív nézeteltérések” miatt, tudhattuk, hogy sokáig nem marad betöltetlen a rendezői szék. A Variety értesülései szerint a Marvel már tárgyal az utóddal: Sam Raimivel. Raimi horrorokkal szerzett először nevet magának, de a képregényfilmek közönségének sem kell bemutatni őt, hiszen három Pókember-filmet is rendezett.

A Pókember 3 után Raimi kissé eltűnt rendezőként (például a nem annyira sikeres Óz, a hatalmas kötődik a nevéhez), de producerként több horrorklasszikust is feltámasztott, köztük a saját Evil Deadjét is. A horroros és képregényes múlt szintúgy kapóra jöhet neki a Doctor Strange második részéhez, hiszen a hírek szerint a távozó Derrickson is egy sötétebb hangulatú filmet tervezett – már ha nem épp ez volt a válás oka. Azért egy Multiverse of Madness alcímű alkotástól egy kis borzongást igazán el tudunk képzelni.

A Doctor Strange 2-ben Benedict Cumberbatch visszatér a címszereplő mágusként, de az Elizabeth Olsen játszotta Skarlát Boszorkánynak is nagy szerepet szánnak benne. Az ő szálát állítólag az idén a Disney+-ra érkező WandaVision-sorozat vezeti fel. A Marvel egyelőre nem kommentálta a lap értesülését, azonban nem várhatnak már sokáig, ha tartani akarják a 2021. május 7-i premierdátumot.

1.
1.
Gaboo77
Hát ez nem túl biztató. Remélem nem lesz ez is elripacskodva, mint az összes eddig rendezett filmje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...