Jöhetnek a The Mandalorian spin-offjai?

  • Írta: gorien
  • 2020. február 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A Walt Disney első negyedéves pénzügyi jelentésében Bob Iger eldicsekedett a Disney+ sikereivel. Azon túl, hogy bejelentette, mikorra várhatóak a Marvel sorozatai, a The Mandalorian lehetséges jövőjéről is beszélt.

Bob Iger vezérigazgató megtartotta a 2020-as év első pénzügyi konferenciahívását a Walt Disney befektetőivel, amelynek az egyik témája a Disney+ volt. Egyrészt eldicsekedett a számokkal: három hónap alatt 28,6 millió feliratkozót szereztek. Vitathatatlanul szép teljesítmény, ám a Netflix a maga 158 millió felhasználójával még mindig a streamingháború igazi nyertese. 

Emellett Iger megerősített korábban pletykaként keringő információkat is. Ahogy azt mi is megírtuk, mind a The Falcon and The Winter Soldier, mind a WandaVision hamarabb érkezik a vártnál – előbbi augusztus végén jelenik meg a Disney+-on, utóbbi decemberben. A Super Bowl szünetében vetített teaserben röviden bele is pillanthattunk a Marvel sorozataiba.

A Marvel mellett a streamingszolgáltató másik nagy húzóneve a Star Wars. A The Mandalorian a Disney+ egyik nézőcsalogatójának számított, és a Disney számítása be is vált vele – Baby Yoda letarolta a világot. Iger megerősítette, hogy a Star Wars jövőjét egyelőre a Disney+-on képzelik el, és a problémák ellenére az Obi-Wan Kenobiról szóló sorozattal ugyanúgy számolnak, ahogy Cassian Andoréval is. Bejelentette azt is, hogy a The Mandalorian második évada októberben debütál majd. 

Nem ez volt azonban az egyetlen, amit elhintett a sisakos fejvadásszal kapcsolatban. „Fennáll a lehetősége, hogy még több karaktert mutatunk be [a The Mandalorianben], azokat pedig továbbvisszük a saját irányukba” – idézi a The Hollywood Reporter Iger szavait. Ezt nehéz nem úgy értelmezni, hogy spin-offokat terveznek egyes szereplőknek, akiket talán eleve pilotcéllal tesznek bele a sorozatba. A kérdés már csak az: jó ötlet ez?

7.
7.
Ez, amit az 1-es mond. Spinoff spinoffja van már. Én egyszer úgy megnéznék egy ilyen üzleti, vagy hivatalos beszélgetést, ahol valaki arról dumál a koponyáknak a stúdióval, hogy ez bomba üzlet és ennek millió oka van. Kik jönnek rá ilyenekre, hogy erre van szükség?
6.
6.
ha olyan mint a fősorozat akkor inkább ne köszi:D
5.
5.
Hanoi
Tudom, hogy játék. De bezzeg a 1313 meg a fejvadászos játék törölve lett, de a spinoff spinoffja az nagyon kell... Mint egy falat kenyér...
4.
4.
kryszisz
Nem igazán jó ötlet szerintem, mármint tényleg: minek? Plusz egyetértek az alant szólókkal, a Cassian sorozat ötlete is tipikusan olyan, hogy már a tervezőasztalnál dobni kellett volna a francba, szerintem a világon senkit nem mozgatott meg az a karakter, pláne nem annyira, hogy egy komplett sorozatot húzzanak fel rá. Annyi, de annyi elmesélendő sztori lenne ebben az univerzumban, erre spinoff spinoff hátán, egy olyan érában, amit már töviről hegyire ismerünk. Tényleg erre van igény?:/
1.
1.
petymeg2033
Szép új világ, amikor már a spinoff-nak is spinoff-ja lehet/lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...