Minecraft - átalakul az alvilág

  • Írta: szlav
  • 2020. február 6.
  • Letöltés
Link másolása
Közeleg a Minecraft 1.16-os frissítése, azaz a Nether update, amely jócskán átszabja majd a lávával, szellemekkel és disznóemberekkel tarkított túlvilágot. A legújabb snapshot segítségével már most szétnézhetünk az újdonságok között.

A Minecraft idei első nagy frissítése a gonosz lényekkel teli alvilágot veszi majd kezelésbe, így itt az idő, hogy szedjünk pár obszidiánkockát, és újra körülnézzünk a portál túloldalán! Az 1.16 első snapshotját telepítve (így nevezik a Minecraft korai tesztverzióit) egy kis szerencsével teljesen új látvány fogad majd minket a netherben, a hátborzongató túlvilág ugyanis három új biómát kapott. Ezek a Crimson Forest, Soulsand Valley és Warped Forest névre hallgatnak.

Az új helyszíneken újfajta lényekkel is találkozhatunk: ilyenek például a Hoglinok, akik egyelőre nem sok érdekeset csinálnak, de egy későbbi frissítésben biztosan saját személyiséget és valamiféle hasznot is kapnak majd. Számos új blokk és furcsa tárgy vár majd felfedezésre, közülük pedig talán egy sem olyan érdekes, mint a Netherite - ez a különleges alapanyag azért lehet érdekes a felfedezők számára, mert a belőle készített eszközök vagy páncélzatok teljesen tűzállók és nem pusztulnak el akkor sem, ha lávába hajítjuk őket. A snapshot részleteiről itt olvashattok bővebben.

2.
2.
It really is the knowledge you desired pnc bank atms near me
about this and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.
1.
1.
user101
Hmmm... A gyereknek a múltkórjában megmutattam a Terrariat, azóta leszakadt a Minecraftról... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...