Megérkezett Harley Quinn a Fortnite-ba

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 7.
  • Letöltés
Link másolása
Némi teaselést és pletykálkodást követően Harley Quinn is megérkezett a Fortnite világába. Az időzítés nem véletlen, az Epic Games és a Warner a Birds of Prey premierje miatt csapott egymás markába.

Megérkezett a Harley Quinn Bundle nevű skincsomag a Fortnite boltjába, a játékosok egészen február 17-ig érhetik majd el az új kiegészítőt. A crossover apropója az, hogy (itthon) tegnap került mozikba a Harley Quinnt főszerepeltető Birds of Prey című film.

A csomag két skint hozott magával, ezek közül alapértelmezetten a Lil Monster XoXo Harley kinézet érhető el a hölgyemény hírhedt baseballütője és kalapácsa társaságában. Ez a skin a karakter Suicide Squad-megjelenését idézi, aki a Birds of Prey-megjelenésre hajt, annak az Always Fantabulous Harley kinézetet kell feloldania.

Ehhez három különböző kihívást kell teljesítenie a játékosoknak. Egyrészt be kell kerülnünk egy meccs legjobb 30, majd legjobb 20 és végül legjobb 10 játékosa közé, másrészt el kell találnunk egy bizonyos mennyiségű "gyenge pontot", és végül ki kell osztani egy adag sebzést az új fegyverekkel.

7.
7.
leviske
#1: A licencet valószínűleg nem jó szándékuk örök zálogául kapták a Warner-től, hanem a Birds of Prey reklámozása céljából. Ugyanez volt Thanossal és a StarWars arcokkal.
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Szerintem ezerszer jobb Harley Quinn új kinézete mint a régi, ahogyan az Arkham szériában is sokkal jobban néz ki. Az eredeti már öreges és gagyi, plusz itt egy Fortnite - ról beszélünk, ahol feltételezem nem azok vannak túlsúlyban akik a régi Harley Quinn jelmezt preferálnák.
3.
3.
0Hagyma0
#1: Te arra a buta bohóc jelmezre gondolsz? Valószínűleg azért, mert a 30 év alatt, mióta kitalálták a karaktert, rengeteget változott a világ.... Más stílus lett a komolyan vehető. Ahogy mondjuk Batman autója is változott, ahogy a Star Trek egyenruhája is változott, úgy a hölgyemény ruhájának is változni kell, mert senki nem veszi komolyan.
Ráférne egyébként az alsogatyás Supermanre is a változás, és jó lenne elfelejteni már a nevetséges köpenyt a szuper hősökről. 2020al kompatibilisnek kell lennie.
Gondolod sikere lenne ennek a batmannek ma?
https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/gallery_portrait_500X751/2013/08/lewis_wilson_batman_1943.jpg
2.
2.
NECROSMOKE
Jesszusom. Mi jöhet még?
1.
1.
wolfwarrior
Ok hogy a filmben így nézz ki, de miért nem lehetett volna a klassikus Harley quinn jlemez?! ehelyet a béne lotyós külső helyett?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...