Remekül halad az új Pathfinder Kickstarter-gyűjtése

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 9.
  • Biznisz
Link másolása
Ahogy arról mi is beszámoltunk, már készül a Pathfinder: Kingmaker folytatása, a fejlesztés anyagi támogatására pedig egy Kickstarter-kampányt is indítottak a fejlesztők. A gyűjtés remekül halad, a kitűzött célt egy nap alatt sikerült elérni.

Habár az Owlcat Games önerőből is el tudná készíteni a Pathfinder: Wrath of the Righteoust, annak érdekében, hogy ki tudják bővíteni az eredetileg elképzelt koncepciót, Kickstarter-kampányt indítottak. A gyűjtés remekül halad, az eredeti célkitűzés 300 ezer dollár volt, ezt alig egy nap alatt sikerült elérni, a cikk megírásának pillanatában pedig 804 ezer dollárnál járunk. 

A kampány még 30 napig tart, addig a stretch goalokra lehet hajtani. Eddig egy új kasztot, egy új társat és két extra Mythic-fejlődési ágat oldottak fel a rajongók, továbbá összejött annyi pénz, hogy akár lóháton is harcolhassunk, és le vághassuk az ellenfeleink végtagjait, ha úgy alakul... Habár az Owlcat csak fokozatosan árulja el, hogy mik a következő célok, jelenleg egy új fajért lehet küzdeni, ez 845 ezer dollár után kerül be a játékba.

3.
3.
crytek
#2: Ez csak kirakat... Amolyan elősegítség a fejlesztéshez.
Sok game akkor is jön ha itt elbuknak..

És nyilván ha 300at kértek de pörög mint az atom csak kell valamit irniuk mik a célok..Így sokkal több pénz jön mint elinditani early accessként azt 5 év mulva majd csak lesz belőle késztermék..
2.
2.
SLi
szerintem ez a fajta model iszonyat kiábrándító , kérjenek akármennyi pénzt de hogy a gyűjtéssel lehet feloldani hogy több tartalom kerüljön bele? Akkor ezeket bele se akarták volna rakni eredetileg , az alkotók meg úgy voltak vele hogy oké x órát meg energiát beleöltem ebbe remélem koldulunk annyit hogy belekerüljön?
1.
1.
crytek
Nem véletlen van ott humbleban az első része sem...promo egy remek játékhoz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...