Pathfinder: Wrath of the Righteous PC, PlayStation, Xbox

Új felütéssel indít a következő Pathfinder-játék.
1720629000

Ezek érkeznek júliusban a PlayStation Plus katalógusába

Ismét számos remek játékkal készült a Sony az előfizetőinek, ezúttal pedig egy partijátékot, két No More Heroes-játékot, illetve a Remnant 2-t is kipróbálhatjuk, ha úgy tartja kedvünk.
1717999200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss játékmegjelenések szempontjából gyenge lesz ez a hét, a sorozatnézők azonban két hatalmas sikerű széria visszatérésének örülhetnek. A The Boys és a House of the Dragon rajongói is okkal várhatják a hét második felét.
1700463600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kicsit nyugisabb hétnek nézünk elébe, de természetesen most sem maradunk megjelenések nélkül sem játékok, sem pedig filmek terén, bár tény, hogy nem ez lesz a hónap legmozgalmasabb hete.
1674237113

Új kaszttal bővül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Az Owlcat Games idén ráfordul a Pathfinder: Wrath of the Righteous második szezonjára, amely egy halom új DLC-vel bővíti majd a méltán népszerű szerepjátékot. Az első ilyen csomagban egy új kaszott és egy új követőt találunk.
1664604000

Konzolokra is befutott a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Egy teljes évnyi PC-s hódítás után végre a konzolokat is beveszi a Pathfinder: Wrath of the Righteous. Eközben persze a számítógépes játékosok sem maradnak üres marokkal.
1664172000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!
1658037600

Pathfinder: Wrath of the Righteous - megvan a konzolos megjelenési dátum

Az Owlcat Games konzolokra is továbbviszi a második Pathfinder-játéka démonok elleni hadjáratát. Amellett, hogy a Wrath of the Righteous új platformokra látogat, a harmadik nagy DLC is közeleg.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1632894060

Pathfinder: Wrath of the Righteous teszt

A Kingmaker után egy újabb asztali kampány érett meg a videojátékos adaptációra. Vajon a démonok elleni eposzi küzdelemről szóló felvonás sikeresen kigyógyult az előd gyermekbetegségeiből, hogy a nagyok ligájában játsszon?