Pathfinder: Wrath of the Righteous PC

Új felütéssel érkezik a következő Pathfinder-játék.
Típus:

Nagyon sikeres lett az új Pathfinder Kickstartere

Elsöprő sikerrel zárult a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter-kampánya. Az Owlcat Games legújabb játékára több mint kétmillió dollárt dobtak össze a rajongók.

Hétpercnyi harc a következő Pathfinderrel

A Pathfinder: Kingmaker történetét folytató Wrath of the Righteous igen sikeres Kickstarter-kampánnyal büszkélkedhet máris. A fejlesztők elugrottak a PAX Eastre, hogy videón mutassák meg, mit tud következő játékuk.

Remekül halad az új Pathfinder Kickstarter-gyűjtése

Ahogy arról mi is beszámoltunk, már készül a Pathfinder: Kingmaker folytatása, a fejlesztés anyagi támogatására pedig egy Kickstarter-kampányt is indítottak a fejlesztők. A gyűjtés remekül halad, a kitűzött célt egy nap alatt sikerült elérni.

Friss képeken a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Az Owlcat Games csapata vadonatúj képeket mutatott be az izometrikus nézetű CRPG-ről, melynek megvalósításához februárban még egy Kickstarter-kampányt is indítanak. A screenshotok alapján ígéretes a projekt.

Készül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Örülhetnek a Pathfinder: Kingmaker és a hagyományos asztali szerepjáték rajongói, az Owlcat Games ugyanis bejelentette a következő CRPG-jét. A Pathfinder: Wrath of the Righteous az azonos című szerepjátékmodul elemeire épül.