Hatalmas csatahajókkal erősít a PlanetSide 2

  • Írta: szlav
  • 2020. február 10.
  • Letöltés
Link másolása
A PlanetSide 2 mindig is a hatalmas, kontinenseken átívelő csatáiról volt ismert, a következő frissítés azonban új szintre emeli a játék grandiózumát. Óriási csatahajók, koordinált invázió, masszív védőpajzsok - erről szól az Escalation update.

Habár a Daybreak Games nem járt sikerrel a battle royale-fronton, a PlanetSide 2 továbbra is kellemesen zakatol, hála a játékosbázis hűséges keménymagjának, na meg persze a fejlesztők odafigyelésének. Az óriási ütközeteiről híres lövölde február 19-én jókora frissítést kap, az Escalation néven futó patch pedig az Outfitekre, vagyis a játék klánjaira fókuszál majd.

Ahogy azt a készítők a steames blogposztjukban is elárulták, számos új játékszert kapnak majd a klánok, amelyekkel könnyen megfordíthatják majd a csaták menetét. A kellő mennyiségű erőforrás fejében a csapatok öt különféle War Asset közül válogathatnak majd.

Ilyen például a Bastion Fleet Carrier - egy hatalmas csatahajó, amely mozgó anyahajója lesz a flottánknak, az irányítható lőtornyaival pedig önmagában is komoly tűzerőt képvisel majd. Alternatívaként a klánok vezérei orbitális bombázást vagy jármű-utánpótlást hívhatnak le egy területen, hatalmas energiapajzsokat építhetnek a bázisaik köré, de akár koordinált csapást is mérhetnek egy tucatnyi drop pod segítségével.

A frissítés minden eddiginél jobban kiélezi az Outfitek közötti versengést: az Outfit Wars havi fináléjában a három frakció legerősebb csapatai a Desolation aszteroidákkal övezett új térképére látogatnak majd, ahol részt vehetnek majd a végső megmérettetésben - természetesen a játék bőkezűen jutalmazza majd a győzteseket. Aki pedig szeretne két csata közt hátradőlni, az ellátogathat a Sanctuary békés zónájára - a Daybreak reményei szerint az új közösségi helyszín lesz az Outfitek toborzási központja.

3.
3.
Stranger
#2: PS4-en nem kapott meg frissítéseket és elég rosszul fut. Viszont ott is lesz construction (+ gondolom más hiányzó tartalmak is) és ez a bastion frissítés is jön a későbbiekben. Legalábbis ezt írták.
2.
2.
zozo76hun
nem ez a game van beta allapotban a mai napig PS4-en? vagy keverem a szezont a fazonnal? :()
1.
1.
Stranger
Ezt tök jó, hogy lehoztátok. Egy ideje már nem játszottam vele.
Ha vki akar valami újfajta játékot, ami hoz egy kis nextgen élményt, akkor próbálja ki ezt a 2012-es játékot. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...