Squadron 42 - Hollywood fele már a fedélzeten

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 11.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek egyjátékos kalandokkal kecsegtető alkotása, melyen hat percen át nézhetjük, hogy a világ leghíresebb színészei miként festenek majd az űrhajós megaprojekt világában.

Szinte már megszámlálni is nehéz, hogy hány híresség bukkan fel az új kedvcsinálóban; a már ismerős Mark Hamill és Gary Oldman mellé benézett Henry Cavill, Gillian Anderson, John Rhys-Davis, Liam Cunningham, Mark Strong, Craig Fairbrass és még Ben Mendelsohn is, csak hogy pár nevet említsünk a hosszú listáról.

Ahogyan azt sejteni lehetett, a Squadron 42-nek majd gyönyörű grafikája lesz, ha elkészül végre-valahára. A jelenlegi tervek 2020 harmadik negyedévére lőtték be a premier dátumát, szóval még egy bő fél évet várhatunk arra, hogy a sztárokkal együtt fedezzük fel az univerzum távoli szegleteit.

18.
18.
Clayman
#17: Melyik mondat mond ellent az előzőnek?
17.
17.
Ooorky
#4: Wow, eddig csak laposföldesektől láttam ilyen "érvelést" ahol minden mondat ellentmond az előzőnek :D
16.
16.
Szőrös
#13: Ez nem egy hivatalos videó hanem rajongói ha nem esett volna le.
13.
13.
PapaYeti
#12: "Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek ... ". Hogyha pár hónap múlva megvan akkor miért két három éves k
Pre alfa verziókat mutogatnak ? Ennek így annyi a hírértéke hogy kb semmi. Az első videó ahol az ürge a gépben felveszi a sisakot melyik hatásos volt azóta minél többet mutogatnak a játékból annál több a mentegetőzés annál kevesebb a Hűha Faktor. Nem igazán hasonlítani akarom ezért is írtam hogy akarlak két tucat játékot fel lehetne sorolni ami már most hangulatosabb és szebb. Ami arra enged következtetni hogy a látvány világa erős közepes lesz ha kijön. Hogyha pedig a megjelenés előtt Pár hónappal két három éves videókat mutogatnak az egészen másra enged következtetni Ami szintén nem Vet túl jó fényt a játékra. De röviden egy mondatban a lényeg.

Ebben a videóban semmi különös semmi extra nincs, néha kicsit olyan mint egy gyenge deepfake video.
12.
12.
bitbandita
Új előzetes? Egyetlen új képkocka nincs a videóban, a korábbi 2-3 éves előzetesből kiollózott jelenetek, random interjúkból kiollózott részletekkel. Ez egy amatőr youtuber csatornáján még elmegy kontetként, de nem egy elvileg professzionális oldalon.

#1: Felesleges hasonlítgatni a DS-hoz, vagy bármihez. Amit a videóban látsz az egy 2-3évvel ezelőtt rögzítették és alfaverzióról sőt, pre-alfáról van szó. Teljességgel értelmetlen az összevetés egy kész termékkel.
11.
11.
ABorealis27
Andy Serkis különösen jól sikerült :D.
9.
9.
frankdelgado
Remèlem új boxra fog jönni valamikor......
4.
4.
Clayman
Hamarosan itt az új konzolgeneráció, szerintem kezdjék el újra fejleszteni. Ezzel is jól haladtak eddig. Nemrég jelentették be és mindjárt meg is jelenik. Mivel még nem csúsztatták észre sem venné senki, hogy újrakezdték. Tudván milyen gyorsan haladnak 2021 első negyedévében meg is jelenhetne.
2.
2.
Várom ezt a játékot, az sem lenne baj, ha már egyszer elkészülne. Én nem bánom, hogy a Squadron-t és a Star Citizen-t külön árulják majd teljes áron, mert a kettő közül úgyis csak a single player rész érdekel.
1.
1.
PapaYeti
A deathstranding (ami egyébként egy fhihetetlen jó játék élmény) ps játék nem PC és már ugye játszható... szebb a grafikája az animációja és a fény árnyék hatásai mint ebben. Addig rakosgatják még elavul mire megjelenik. 0:53 nál pl kiemelkedően gyenge de nem az az egyetlen rész és tegyük hozzá hogy ezt lehet kozmetikázták is ! A Cyberpunk na ott szépek az animációk legalábbis amit eddig láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...