Squadron 42 - Hollywood fele már a fedélzeten

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 11.
  • Videó
Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek egyjátékos kalandokkal kecsegtető alkotása, melyen hat percen át nézhetjük, hogy a világ leghíresebb színészei miként festenek majd az űrhajós megaprojekt világában.

Szinte már megszámlálni is nehéz, hogy hány híresség bukkan fel az új kedvcsinálóban; a már ismerős Mark Hamill és Gary Oldman mellé benézett Henry Cavill, Gillian Anderson, John Rhys-Davis, Liam Cunningham, Mark Strong, Craig Fairbrass és még Ben Mendelsohn is, csak hogy pár nevet említsünk a hosszú listáról.

Ahogyan azt sejteni lehetett, a Squadron 42-nek majd gyönyörű grafikája lesz, ha elkészül végre-valahára. A jelenlegi tervek 2020 harmadik negyedévére lőtték be a premier dátumát, szóval még egy bő fél évet várhatunk arra, hogy a sztárokkal együtt fedezzük fel az univerzum távoli szegleteit.

18.
Clayman
#17: Melyik mondat mond ellent az előzőnek?
17.
Ooorky
#4: Wow, eddig csak laposföldesektől láttam ilyen "érvelést" ahol minden mondat ellentmond az előzőnek :D
16.
Szőrös
#13: Ez nem egy hivatalos videó hanem rajongói ha nem esett volna le.
13.
PapaYeti
#12: "Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek ... ". Hogyha pár hónap múlva megvan akkor miért két három éves k
Pre alfa verziókat mutogatnak ? Ennek így annyi a hírértéke hogy kb semmi. Az első videó ahol az ürge a gépben felveszi a sisakot melyik hatásos volt azóta minél többet mutogatnak a játékból annál több a mentegetőzés annál kevesebb a Hűha Faktor. Nem igazán hasonlítani akarom ezért is írtam hogy akarlak két tucat játékot fel lehetne sorolni ami már most hangulatosabb és szebb. Ami arra enged következtetni hogy a látvány világa erős közepes lesz ha kijön. Hogyha pedig a megjelenés előtt Pár hónappal két három éves videókat mutogatnak az egészen másra enged következtetni Ami szintén nem Vet túl jó fényt a játékra. De röviden egy mondatban a lényeg.

Ebben a videóban semmi különös semmi extra nincs, néha kicsit olyan mint egy gyenge deepfake video.
12.
bitbandita
Új előzetes? Egyetlen új képkocka nincs a videóban, a korábbi 2-3 éves előzetesből kiollózott jelenetek, random interjúkból kiollózott részletekkel. Ez egy amatőr youtuber csatornáján még elmegy kontetként, de nem egy elvileg professzionális oldalon.

#1: Felesleges hasonlítgatni a DS-hoz, vagy bármihez. Amit a videóban látsz az egy 2-3évvel ezelőtt rögzítették és alfaverzióról sőt, pre-alfáról van szó. Teljességgel értelmetlen az összevetés egy kész termékkel.
11.
ABorealis27
Andy Serkis különösen jól sikerült :D.
9.
frankdelgado
Remèlem új boxra fog jönni valamikor......
7.
PapaYeti
#3: Pre alpha és nemsokára ki adják... vagy nemsokára kiadják és nincs csillivilli mézesmadzag videó még ? akkor tényleg sokat fog még változni :D A tartalom más kérdés itt arról vólt szó hogy ez gyönyörű, hát nem az. A csodás végtelenségig kidolgozott karaktereket pedig én nem nagyon látom ellentétben a DS-el. Ott voltak hiteles karakteres egyedi karakterek jó mimikával szöveggel. A többit meglátjuk ha megjelenik.

#5 És ki is írt a contentről és a fizikáról ? miért kell oda képzelni olyan állítást ami nem is volt ott. Az írtam a DS szebb hihetőbb grafikával rendelkezik mint ez a körbe örömködött úgy tűnik csak pre alfa videó. Elnagyolt textura pedig ebben a videóban is akad bőven pedig ez nem is ingame... .

Másrészt nemtudom végig játszottátok-e a DS- vagy csak divtból jönnek a populista itéletek? A játék tesztnél volt is egy hozzászólás "Én végig néztem a végig játszást és nagyon nem tetszet..." Hátt erre mit lehet mondani jólvan kicsit pronyón szólva remélem a szexhez nem így áll hozzá. De lényeg itt most a grafikáról animációról szóval a videó és a világ szépségéről vólt szó... ami szerintem nem szép nem részletgazdag nem megragadó és nem hiteles. A DS ebben jobb volt a többi eleme a játéknak teljesen máskérdés azt abszolút megértem ha valakinek nem tetszik. én a cal of Dutyit nem tudom értékelni de nem is akarom (Egyébként annak is szebbek a videói mint ez).
6.
Kawada
#4: Squadront fejezzék be, a többit én leszarom... :) Egy normálisan menedzselt banda esetén a Squadron már rég megjelent volna, hogy az abból befolyó bevételekből stabilabb lábakra álljanak, eloszlassák a kételyeket, így megnyugtassák a rajongókat, több pénzt, támogatót vonjanak be, stb. Az MMO részt pedig apránként megjelenthették volna.
4.
Clayman
Hamarosan itt az új konzolgeneráció, szerintem kezdjék el újra fejleszteni. Ezzel is jól haladtak eddig. Nemrég jelentették be és mindjárt meg is jelenik. Mivel még nem csúsztatták észre sem venné senki, hogy újrakezdték. Tudván milyen gyorsan haladnak 2021 első negyedévében meg is jelenhetne.
3.
Kawada
#1: Nem gondoltam volna, hogy valaha életemben ezeket fogom védeni, de 3 képkockában több kontent van a Squadron-ban, mint a teljes DS-ben. Vannak csodás karakterek akik a végtelenségig ki vannak dolgozva, és azon kívül fű és kövek, egysíkú és tartalmatlan a látvány, a 2 évvel korábbi Horizon Zero Dawn ugyanebből a motorból (a karaktereket leszámítva) 60-szor hozott ki többet. És amúgy ezek ahogy belenéztem, pre-alpha képek, ami rengeteget változik még.
2.
Neotechtr
Várom ezt a játékot, az sem lenne baj, ha már egyszer elkészülne. Én nem bánom, hogy a Squadron-t és a Star Citizen-t külön árulják majd teljes áron, mert a kettő közül úgyis csak a single player rész érdekel.
1.
PapaYeti
A deathstranding (ami egyébként egy fhihetetlen jó játék élmény) ps játék nem PC és már ugye játszható... szebb a grafikája az animációja és a fény árnyék hatásai mint ebben. Addig rakosgatják még elavul mire megjelenik. 0:53 nál pl kiemelkedően gyenge de nem az az egyetlen rész és tegyük hozzá hogy ezt lehet kozmetikázták is ! A Cyberpunk na ott szépek az animációk legalábbis amit eddig láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...