Call of Duty: Modern Warfare - Ghost újra színre lép

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 11.
  • Letöltés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi találgatások és szivárogtatások, a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja többek között a sorozat jól ismert karakterét, Ghostot is visszahozza a többjátékos meccsekbe.

Ma rajtol el a Call of Duty: Modern Warfare második évada, amellyel párhuzamosan egy új Battle Pass is élesedik a játékosok számára.

A bérlet ezúttal is elérhető lesz ingyenes és fizetős formában és aggodalomra semmi ok, azok a kiegészítők, amelyek befolyásolhatják valahogyan a játékegyensúlyt, mindenki számára feloldhatóak lesznek. Ez azt jelenti, hogy a Grau 5.56 gépkarabélyt és a Striker 45 géppisztolyt ingyen is feloldhatjuk, ha elérjük a Battle Pass tizenötödik, illetve harmincegyedik szintjét. Az ingyenes változat ezenkívül 300 Call of Duty-pontot és néhány extra kozmetikai holmit tartalmaz.

A fizetős csomag már nyilván bőkezűbb lesz, ott a száz szintre több mint száz különböző felszerelés jut, de a fő újdonságot természetesen az jelenti, hogy az operátorok közé megkapjuk Simon "Ghost" Riley-t, akihez azonnal hozzáférünk majd, ha a vásárlás mellett döntünk. A Battle Passból most is vásárolhatunk olyan kiadást - akár többször is -, amivel húsz szintet kapásból átugorhatunk.

A második évad visszahozza a klasszikussá vált Rust pályát is.

5.
5.
tiyef83250
Magyar Call of Duty Discord (COD HUN)
PC, Playstation, XBOX, Mobile

Hírek, Frissítések
Stream megosztás
Klán kereső, versenyek
Nyereményjáték

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online! https://discord.gg/McCRnTP
1.
1.
playstation4
Mikor jön a frissítés ps4-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...