A next-gen konzolokra is megjelenik az Outriders

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi E3-on hallottunk utoljára a Square Enix és a People Can Fly közös projektjéről, a készítők azonban most megtörik a csendet: ma egy új trailert kaptunk a játékból, hamarosan pedig alaposabban is belenézhetünk majd.

A tervezettnél valamivel később, így nyár helyett csak az év végén kerülhet boltokba az Outriders, akkor viszont PC, PS4 és Xbox One mellett a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a Square Enix és a People Can Fly legújabb, háromfős kooperatív módra kihegyezett projektje.

A tavalyi E3-on bemutatkozott Outriders története szerint az emberiség maga mögött hagyta a pusztulásra ítélt Földet, és végül az Enoch nevű bolygón talált menedékre. Ahogy az lenni szokott, a planéta faunája nem nézi éppen jó szemmel a betolakodók érkezését, cserébe viszont egy olyan rejtélyes anomália forrása a hely, amit kihasználva hőseink fantasybe illő különleges képességekre tesznek szert.

Az új trailerből abszolút átjön, hogy az a csapat jegyzi a játékot, amelyik a Painkillert, a Gears of War: Judgmentet és a Bulletstormot is, és ha minden jól megy, hamarosan alaposabban is belenézhetünk a fejlesztésbe: a készítők február 13-án, magyar idő szerint este 7 órakor egy livestreamet tartanak a YouTube-on, ahol még több információt árulnak el a projektről. Ekkor élesednek majd a sajtó első előzetesei is a játékról.

2.
2.
Marcus88
Valahogy engem nem nagyon nyűgözött le,még 1-2 gameplay-t megvárok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...