Outriders PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új címmel jelentkezett a Square Enix.

Szakított a Take-Two és a People Can Fly

Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztői két éve dolgoznak közös projekten a Take-Two-val, a kiadó azonban most beszüntette a kapcsolatot a People Can Fly csapatával.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

Csütörtökig ingyen játszható az Outriders

Az Outriders még a hónapban megkapja első fizetős kiegészítőjét, épp ezért a People Can Fly nem bánná, ha kicsit megugrana a játékosszám. Ennek érdekében a Steamen csütörtökig ingyen nyüstölhető a looter-shooter.

SGF 2022: Kedvcsinálón az Outriders első fizetős kiegészítője

Habár az Outriders nem lett üzleti siker, a Square Enix és a People Can Fly nem áll le a játék támogatásával: a hónap végén érkezik az első fizetős kiegészítő!

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Nem hozta vissza az árát az Outriders

A People Can Fly és a Square Enix tavaly áprilisban dobta piacra az Outriderst. A fejlesztők friss pénzügyi jelentése szerint a kiadó a tavalyi évben nem fizetett nekik jogdíjakat, ami azt jelenti, hogy a játék nem teljesített elég jól.

Nyáron landol az Outriders első fizetős kiegészítője

A People Can Fly looter-shootere idén nyáron megkapja első fizetős kiegészítőjét. A Worldslayerben az Outriders világának új arcát ismerhetjük meg: sosem látott ellenfelek ellen küzdhetünk vadonatúj felszerelésekkel.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Nagy frissítés rázza fel az Outriderst

A People Can Fly csapata az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy egy méretes frissítéssel kényelmi javítások és tartalmi bővítések garmadáját zúdíthassa az Outriders-játékosok nyakába.

Újabb Outriders Broadcast közeleg

A People Can Fly és a Square Enix nem hagyott még fel az Outridersnek szentelt közvetítéseinek: jövő héten újabb Outriders Broadcast vár ránk. Ezúttal a játék eddigi történéseiről és a hamarosan érkező frissítésekről lesz szó.