Outriders

Új címmel jelentkezik a Square Enix.
Típus:

Friss képeken az Outriders

A novemberi nagy forgatagban és az ünnepek alatt biztosan lesz mivel játszanunk, de valószínű, hogy a jövő év elején sem fogunk unatkozni. Érkezik többek közt az Outriders is, ami most néhány újabb képpel mutatta meg magát.

Outriders Broadcast - ez vár a kampányon túl

Ahogy a minap ígérték, meg is érkezett a negyedik Outriders Broadcast-adás. A People Can Fly ezúttal a fő történetvonalon túli tartalmakat helyezte előtérbe, de a Technomancer kaszt is megkapta a maga alaposabb bemutatását.

Még a héten befut a következő Outriders Broadcast

Negyedjére kerül adásba a héten az Outriders Broadcast, a People Can Fly looter-shooterének bemutatósorozata. Ezúttal az end game-tartalmak és a Technomancer karakterosztály lesz terítéken.

Csak jövőre jelenik meg az Outriders

Noha korábban úgy ígérték, a karácsonyfánk alatt már nem fogjuk megtalálni az Ouriderst. A Square Enix és a People Can Fly looter-shooterének megjelenése jövőre marad, de szerencsére olyan szörnyen sokat azért nem kell már várnunk rá.

Outriders - bemutatkozott a Technomancer

Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.

Szörnyvadászós videón az Outriders

Újra megmutatta magát az Outriders. A People Can Fly hátulnézetes looter-shootere rengeteg mellékküldetést tartalmaz majd, köztük olyanokat is, amelyekben jókora szörnyetegekre vadászhatunk a barátaink oldalán. Ezekből láthatunk pár jelenetet.

Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Outriders Broadcast - hogyan épül fel a kampány?

Menetrend szerint befutott az Outriders Broadcast második adása. Betekintést nyertünk abba, hogyan épül fel a sztori, belehallgathattunk, hogyan készül a játék zenéje, és a Pyromancer kasztot is jobban megismerhettük.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.