A Nintendo idén is ott lesz az E3-on

  • Írta: szlav
  • 2020. február 13.
  • Rendezvény
Link másolása
A világ legnagyobb videojátékos expója már nem a régi - ezt bizonyítja az is, hogy a Sony és az EA is inkább saját, független műsorokat indítottak. Hasonló pletykák szállingóztak a Nintendo felől is, ezek azonban hamisnak bizonyultak.

Ma élesedik a 2020-as E3 hivatalos honlapja, tegnap azonban a ResetEra szemfüles tagjai kiszúrták, hogy az oldal próbaváltozata elérhetővé vált egy ideiglenes címen. Ezt a weblapot azóta lezárták, de az ott látott infóknak hála végre megtudhattuk, hogy melyek azok a kiadók, amelyek biztosan képviseltetik magukat kaliforniában.

A listán szerepel az Xbox, a Ubisoft, a Bethesda, a Sega, a Capcom, a Square Enix, a Take-Two, a Bandai Namco és a Warner Bros. is, de nem hiányzik róla a Nintendo sem. Habár laikus szemmel nézve ez a legkevésbé nem meglepő, egyáltalán nem volt biztos, hogy a kiotóiak idén is színpadra lépnek. Tavaly az Activision, a Sony és az Electronic Arts is kihagyta a műsort, az utóbbiak pedig önálló adásokkal pótolták a részvételt. Mivel a show érezhetően egyre kevesebb szerepet játszik az iparban, a Nintendo Direct streamjei pedig mindig széleskörű közönséghez eljutnak, sokan azt rebesgették, hogy a Nintendo is a Sony példáját követi majd.

Az E3 hanyatló helyzetét egyébként maguk a rendezők is érzik, így az ESA azt ígéri, hogy idén jókora változtatásokat eszközölnek az expó struktúrájában, azt remélve, hogy ezzel meghozhatják a kellő vérfrissítést. A hírek szerint idén az élő eseményeké és a színpadi műsoroké lesz a főszerep, valamint minden eddiginél több különleges vendéget, köztük hírességeket és videojátékos influencereket láthatunk majd. Reménykedjünk benne, hogy ezzel nem ás gödröt maga alá a világ legnagyobb videojátékos rendezvénye!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...