Darksiders Genesis - holnaptól konzolokon is

  • Írta: szlav
  • 2020. február 13.
  • Videó
Link másolása
Néhány hónappal a PC-s és stadiás rajt után holnap végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is megjelenik a Darksiders-széria legújabb darabja, a Genesis. A jeles alkalmat egy utolsó előzetes kíséri.

Nem volt hiba nélküli a Darksiders Genesis eredeti rajtja. Habár az egyedül vagy párosan is űzhető hack and slash akciójáték gördülékeny, látványos és úgy általában nagyon könnyen szerethető volt, olyan sok és hatalmas technikai hiba tarkította azt, hogy a játék olykor szinte teljesen játszhatatlanná vált. Nem is baj tehát, hogy a konzolos brigádnak várnia kellett a megjelenésre - reménykedjünk benne, hogy ez a néhány hónap elég volt arra, hogy a fejlesztők kigyomlálják a bugok nagy részét!

A Darksiders Genesis nem csak az izometrikus nézetben és a kooperatív módban újított - a történet közvetlen előzménysztoriként szolgál a számozott részekhez, így Strife és War kalandjára nem vet még árnyékot az ítélet, amint a Charred Council a háború lovasára kirótt. A pörgős, látványos és sok kihívást tartogató harcok mellett jut idő a platforming szekciókra és az ötletes logikai feladványokra is.

A játék már elérhető PC-n és Stadián, a PS4-es, Xbox One-os és Switch-port pedig holnap, azaz február 14-én érkezik.

8.
8.
Gerocs
Èn megvárom hogy a PS Store-ba lejjebb viszik az árát!
7.
7.
Darksiders84
Egy órát nyomtam nekem nagyon rendben van. Barátot meg lehet hívni csak úgy hogy nincs meg neki a játék csak nekem?
5.
5.
darksiders19873
#4: Remélem jó eladásai lesznek, a folytatás ok miatt is! Amúgy szerintem a 2 után eddig ez a legjobb rész!
4.
4.
Darksiders84
#3: Én dobozosan 12-ért de furcsálom hogy nem teljes áras vagyis tartanak az eladásoktól én meg majd a tovább adásától hogy kell e majd valakinek egyáltalán. Na mindegy én már nagyon vártam amúgy.
3.
3.
darksiders19873
#1: Hát még szép! Ps storeban már 2 napja előrendeltem.
2.
2.
RebornSoul
PC-re megvettem egy ideje, coopban végig is toltam, szerintem hatalmas nagy fun volt, bár tele volt tömve bugokkal, ami azért hagyott egy kis negatív ízt a számban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...