Megjelent a Wolcen: Lords of Mayhem

  • Írta: gorien
  • 2020. február 14.
  • Megjelenés
A Diablo III ihlette Wolcen: Lords of Mayhem négy év után végre túllépett a korai hozzáférésen – már megvásárolható a Steamen. A játék kiterjedt fejlődési rendszert, taktikus harcot és gyönyörű látványt ígér.

Négy év fejlesztés után a Wolcen: Lords of Mayhem elhagyta az early accest. A Diablo III ihlette izometrikus nézetű akciójáték tegnap óta megvásárolható a Steamen. A fejlesztő Wolcen Studio a fórumán osztotta meg az örömhírt, és egyúttal arra is ígéretet tett, hogy a játék támogatása ennyivel nem ért véget – hosszú időre tervez még vele.

A Wolcen: Lords of Mayhemben egy szörnyű mészárlás három túlélőjének egyikét alakítjuk, aki Heimlock főinkvizítor kezei alatt tanult. Társaival egy bosszúhadjárat részesei lesznek, útjuk során válogatott ellenfelekkel és lényekkel kell megvívniuk. A játék kiterjedt fejlődésfát, taktikus harcrendszert ígér, valamint megszámlálhatatlan felvehető tárgyat és páncélt. A látványért a CryEngine felel.

5.
memory0911
#4: Ahhoz hogy megszorongassa nagyon jónak kell lennie, a diablonak pedig nagyon rossznak. Egyébként a d4-hez még csak 3 karakter jelentettek be, még 2 jön hozzá, tehát nem kell azt még annyira leírni. De amúgy én is drukkolok a wolcennek hogy jó legyen.
4.
Sznfctm
Nah király, szerintem ez a legjobb alkalom megszorongatni a Diablot, az Immortal bejelentése meg a távoli jövőben érkező Diablo 4 között (amiben u.azok a karakterek lesznek, amiket már láttunk, great choices + risk taking blizzard, well done.) Drukkolok, h sikerüljön bárkinek, aki megpróbálja!
3.
Neotechtr
Én nyomom és nagyon régen szórakoztam ilyen jól ARPG-vel. Csak ugye lauch féle shitshow van éppen, mert megjelenés előtt 10 ezer kickstarter példány elment, de a legtöbb egyszerre online játékos 1930 darab volt ever. Erre felkészültek, de megjelenés estéjén már 62 ezer, tegnap estére meg már 96 ezer ember tolta, amire ez a szerver is összeomlott. Ma este 6-ig tehát nincs szerver és utána egy fokkal felkészültebben tudják várni a játékosokat. Bár szerintem már most jól teszik, ha legalább 300 ezer emberes lehetőséget csinálnak szerver téren, különben borulni fog este, vagy holnap is az online.

Érdekesség, hogy a játékot lehet offline is játszani bármikor, akár most is, hogy nincs szerver. Annyit kell tudni, hogy offline engedélyezett a modolás, biztos lehetséges a cheat meg minden, online meg ugye nem és ezért az offline karakter nem mehet online és vica-versa. De aki nem akar soha online, vagy coopban menni, az offline ugyan úgy végigjátszhatja a játékot szerverek nélkül is.
2.
Ganzer
Ez egész vagány így első ránézésre.
1.
hedzsooo
Hát ez nálam eléggé insta buy lesz a jövő hónapban.. Jelenleg túl sok a megkezdett játékom! :D ..Mondjuk a Metro Exodus 2. DLC-jét már le is tudtam, király hangulata volt annak is, ahogyan az 1. DLC-nek, + az alapjátéknak is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...