Megjelent a Wolcen: Lords of Mayhem

  • Írta: gorien
  • 2020. február 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Diablo III ihlette Wolcen: Lords of Mayhem négy év után végre túllépett a korai hozzáférésen – már megvásárolható a Steamen. A játék kiterjedt fejlődési rendszert, taktikus harcot és gyönyörű látványt ígér.

Négy év fejlesztés után a Wolcen: Lords of Mayhem elhagyta az early accest. A Diablo III ihlette izometrikus nézetű akciójáték tegnap óta megvásárolható a Steamen. A fejlesztő Wolcen Studio a fórumán osztotta meg az örömhírt, és egyúttal arra is ígéretet tett, hogy a játék támogatása ennyivel nem ért véget – hosszú időre tervez még vele.

A Wolcen: Lords of Mayhemben egy szörnyű mészárlás három túlélőjének egyikét alakítjuk, aki Heimlock főinkvizítor kezei alatt tanult. Társaival egy bosszúhadjárat részesei lesznek, útjuk során válogatott ellenfelekkel és lényekkel kell megvívniuk. A játék kiterjedt fejlődésfát, taktikus harcrendszert ígér, valamint megszámlálhatatlan felvehető tárgyat és páncélt. A látványért a CryEngine felel.

11.
11.
Doomsayer
Amikor 4 éve előkerült én akkor beszereztem és már akkor is fasza játék volt, szóval dara-ARPG kedvelőknek ajánlani tudom a cuccot. Még az is lehet, hogy ránézek megint. Arra emlékszem, hogy már a chapter 2 boss-nál sokan hullottak ki, mert nem volt pont a legkönnyebb játék, ami magát végigtolja, legalábbis single player-ben - de hé, ez négy éve volt és az óta tuti minden változott.

*szerk
Ja, most megnéztem, tök jó tényleg. Most már gamepad irányítás is van és ajánlom mindenkinek ezt a játékot, főleg úgy, hogy ennyi évig gondozgatták és ha tényleg 3€ a neten, ahogy crytek mondja, akkor ez egy biznisz. 40-es karim ott várt rám ennyi idő után és az eddigi 30 óra beletett időmet folytathattam (volna, ha nem nyomtam volna egy új karit). Faja játék, igazi dark fantasy shit.
10.
10.
crytek
Elég jóáras most a game 2.8 EUR STEAM cd kulcs HL

https://www.gamersgate.com/product/wolcen-lords-of-mayhem/

5.
5.
memory0911
#4: Ahhoz hogy megszorongassa nagyon jónak kell lennie, a diablonak pedig nagyon rossznak. Egyébként a d4-hez még csak 3 karakter jelentettek be, még 2 jön hozzá, tehát nem kell azt még annyira leírni. De amúgy én is drukkolok a wolcennek hogy jó legyen.
4.
4.
Sznfctm
Nah király, szerintem ez a legjobb alkalom megszorongatni a Diablot, az Immortal bejelentése meg a távoli jövőben érkező Diablo 4 között (amiben u.azok a karakterek lesznek, amiket már láttunk, great choices + risk taking blizzard, well done.) Drukkolok, h sikerüljön bárkinek, aki megpróbálja!
3.
3.
Én nyomom és nagyon régen szórakoztam ilyen jól ARPG-vel. Csak ugye lauch féle shitshow van éppen, mert megjelenés előtt 10 ezer kickstarter példány elment, de a legtöbb egyszerre online játékos 1930 darab volt ever. Erre felkészültek, de megjelenés estéjén már 62 ezer, tegnap estére meg már 96 ezer ember tolta, amire ez a szerver is összeomlott. Ma este 6-ig tehát nincs szerver és utána egy fokkal felkészültebben tudják várni a játékosokat. Bár szerintem már most jól teszik, ha legalább 300 ezer emberes lehetőséget csinálnak szerver téren, különben borulni fog este, vagy holnap is az online.

Érdekesség, hogy a játékot lehet offline is játszani bármikor, akár most is, hogy nincs szerver. Annyit kell tudni, hogy offline engedélyezett a modolás, biztos lehetséges a cheat meg minden, online meg ugye nem és ezért az offline karakter nem mehet online és vica-versa. De aki nem akar soha online, vagy coopban menni, az offline ugyan úgy végigjátszhatja a játékot szerverek nélkül is.
2.
2.
Ganzer
Ez egész vagány így első ránézésre.
1.
1.
hedzsooo
Hát ez nálam eléggé insta buy lesz a jövő hónapban.. Jelenleg túl sok a megkezdett játékom! :D ..Mondjuk a Metro Exodus 2. DLC-jét már le is tudtam, király hangulata volt annak is, ahogyan az 1. DLC-nek, + az alapjátéknak is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...