Megvan a Half-Life: Alyx pontos megjelenési dátuma

  • Írta: gorien
  • 3 napja
  • Megjelenés
Noha a lassan legendákba vesző, bizonyos harmadik Half-Life továbbra sem vált valósággá, új játék nélkül azért nem maradunk. A Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban esedékes a megjelenése, de most pontos dátumot is kaptunk.

A Half-Life-sorozat legújabb darabjáról, VR-ra készülő Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban lesz lehetőségünk kipróbálni, azonban a pontos dátumot még nem árulták el a készítők.

A Valve persze addig is készült a játék debütálására, hiszen egészen márciusig ingyenesen játszhatóvá tette a korábbi Half-Life-okat, hogy mindenki képbe kerülhessen a játéksorozat történetével.

A Valve-nál eddig tartott a titkolózás. Twitteren jelentették be, hogy a Half-Life: Alyx március 23-tól lesz elérhető. Ez persze azt is jelenti, hogy ha még nem játszottál a korábbi játékokkal, de szeretnéd kihasználni a Valve ajándékát, azt eddig a dátumig teheted meg.

A Half-Life: Alyx kizárólag PC-s VR-eszközökkel lesz játszható. Megjelenésekor támogatja a Valve Indexet, az Oculus Riftet, a HTV Vive-ot és a Windows Mixed Realityt.

6.
Kawada
#5: Úgy, hogy elmúlt 5-6 évben csillió dollárt basztak a VR-ba...
5.
Zuzmo
#4: Van pofájuk értelmes VR-játékot csinálni
4.
Nyarlako
#3: Vagy csak egy frusztrált HL fan akit arconköpésként ér hogy a rég várt folytatas helyett a Valvenak van ehhez pofája.
3.
Norbert06111982
#1: Neked aztán igen keserves és siralmas életed lehet ha ennyire irigy vagy...
2.
Perseus84
Nem fognak. A bejelentes utani par het alatt az Indexbol hiany volt amcsiban. Semmi masra nem vartam jatek teren csak egy uj HL-ra na de ez most mar kimarad sajnos.
1.
Qmi05
Szuper, nagyon jó. Tiszta szívből kívánom, hogy bukjanak be vele.
(Nem fog bekövetkezni, de kívánni attól még lehet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...