Megvan a Half-Life: Alyx pontos megjelenési dátuma

  • Írta: gorien
  • 2020. február 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha a lassan legendákba vesző, bizonyos harmadik Half-Life továbbra sem vált valósággá, új játék nélkül azért nem maradunk. A Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban esedékes a megjelenése, de most pontos dátumot is kaptunk.

A Half-Life-sorozat legújabb darabjáról, VR-ra készülő Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban lesz lehetőségünk kipróbálni, azonban a pontos dátumot még nem árulták el a készítők.

A Valve persze addig is készült a játék debütálására, hiszen egészen márciusig ingyenesen játszhatóvá tette a korábbi Half-Life-okat, hogy mindenki képbe kerülhessen a játéksorozat történetével.

A Valve-nál eddig tartott a titkolózás. Twitteren jelentették be, hogy a Half-Life: Alyx március 23-tól lesz elérhető. Ez persze azt is jelenti, hogy ha még nem játszottál a korábbi játékokkal, de szeretnéd kihasználni a Valve ajándékát, azt eddig a dátumig teheted meg.

A Half-Life: Alyx kizárólag PC-s VR-eszközökkel lesz játszható. Megjelenésekor támogatja a Valve Indexet, az Oculus Riftet, a HTV Vive-ot és a Windows Mixed Realityt.

12.
12.
Norbert06111982
#1: Qmi05 barátai (0)
Nincsenek barátok.
Amúgy ezen nem is csodálkozok:D
10.
10.
Norbert06111982
#9: Nem fogod tudni játszani:D + ez a másik hogy a legtöbb ember nem azért ideges mert vr , hanem mert ha kalózkodni akar, de ha akarna is kellene hozzá egy headset és abból sem mindegy milyen:D
9.
9.
user101
Kíváncsian várom a torrent verziót, amit már egér-billentyűzettel is lehet majd játszani... :)
3.
3.
Norbert06111982
#1: Neked aztán igen keserves és siralmas életed lehet ha ennyire irigy vagy...
2.
2.
Perseus84
Nem fognak. A bejelentes utani par het alatt az Indexbol hiany volt amcsiban. Semmi masra nem vartam jatek teren csak egy uj HL-ra na de ez most mar kimarad sajnos.
1.
1.
Qmi05
Szuper, nagyon jó. Tiszta szívből kívánom, hogy bukjanak be vele.
(Nem fog bekövetkezni, de kívánni attól még lehet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...