Rövid kedvcsinálón a Marvel's Avengers

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 15.
  • Videó
Link másolása
A minap előrendelhetővé vált a Marvel's Avengers, a Square Enix pedig ennek apropóján egy rövid kedvcsinálóval és a borítóként is funkcionáló artworkkel lepte meg az érdeklődő játékosokat.

Habár a Marvel's Avengers az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg májusban, természetesen bőven el leszünk látva kedvcsinálókkal a szeptember 4-re halasztott premierig is. A minap például egy rövid előzetes és egy új artwork ütötte a markunkat, miután a Square Enix élesítette a játék előrendelési lehetőségeit.

Ami a trailert illeti, habár az alig egyperces, és bőven tartogat korábban már látott jeleneteket, hangulatfokozónak tökéletesen megteszi, ráadásul a játék polírozottabbnak tűnik valamivel a korábbiakhoz képest. Az artworköt is érdemes megcsodálni, annál is inkább, mert ez a festmény feszít majd az anyag dobozain is.

További érdekességként ajánljuk a figyelmetekbe az Exophase oldalát is, amelynek sikerült rátennie a mancsát a játék achievementlistájára - valószínűleg a halasztás nem várt következményeként. A listát csak linkeljük, mivel spoileres, több helyszínről és egy eddig be nem jelentett gonoszról is említést tesz.

A Marvel's Avengers PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára készül.

2.
2.
playstation4
Majd lássuk milyen lesz,de szerintem 20000ft-ot nem fog megérni,amit megér 9-10000ft
1.
1.
AbsurdShark
Egész hangulatosnak tűnik, de számomra ez a Gyurmalány olyan sokat ront az összképen, hogy az valami brutális. Olyan a képessége, mintha a "Bolondos Dallamok"-ból lépett volna elő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...