Ilyen lett volna a StarCraft: Ghost

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 17.
  • Videó
Link másolása
Kiszivárgott a végül törölt StarCraft: Ghost egy játszható változata, az internetet pedig annak rendje és módja szerint elkezdték elárasztani a gameplay videók. Ilyen lett volna a StarCraft-sorozat konzolos mellékága!

A Diablo III-mal és az Overwatchcsal a hátunk mögött talán nem tűnik olyan nagy dolognak, de 2002-ben óriási meglepetést okozott az elsősorban PC-re fejlesztő Blizzard, amikor a Tokyo Game Show keretei között bejelentette a StarCraft-sorozat dedikáltan konzolokra szánt mellékágát, a lopakodós TPS-nek készülő Ghostot.

A játék végül sosem készült el, a Blizzard ugyanis legendásan kritikus volt a projektjeivel szemben, és több évnyi fejlesztést követően sem volt rest kukázni egy-egy játékát. A StarCraft: Ghost fejlesztését 2006-ban állították le, és bár akkor csak a munkálatok szüneteltetéséről beszéltek, 2014-ben megerősítette a cég, hogy valójában törölték a PS2-re, Xboxra és GameCube-ra készült spin-offot.

Ezek tükrében érdemes megnézni a fenti videót, amely a játék egy hétvégén kiszivárgott játszható változata alapján készült. A hírek szerint az xboxos verzióról van szó, amihez egy dev kiten keresztül jutott hozzá valaki. A korai build már fel is került az internetre, és bár a YouTube serényen törölgeti a kapcsolódó felvételeket, a jelek szerint bőven lesz utánpótlás.

6.
6.
Dante946
Anno ezért a játékért vásároltam PS2- t.
A játék nem jelent meg sose, de azért szerintem a géppel így is jól jártam.
5.
5.
latis666
#1: Mielőtt ilyet írsz nézd meg a 2000-es év felhozatalát.
4.
4.
markoci555
ha lopakodós lett volna, biztos zabálta volna a nép, így lövöldözősként ***t sem ér, és 100x jobbak a starcraft 2-ben a külön küldetései, szerintem azzal mindenki megelégedhet
3.
3.
SLi
Nova egyébként játszható a heroes of storm-ban és van egy nova widow skin is Overwatchban
érdekes hogy milyen népszerű karakter annak ellenére hogy a játék soha nem jelent meg
2.
2.
TDavid22
#1: Ez nem egy kész játék... Sosem fogjuk megtudni milyen lett volna ha elkészül.
1.
1.
user101
Hát, amit így látni lehet belőle, nem kár érte... Ez már 2000-ben is gáz lett volna ezzel a kinézettel és mozgáskultúrával. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...