Kasszát robbantott a Sonic-film

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Annak ellenére, hogy az első trailer után kis híján elmosta a népharag a készítőket, kiváló első hétvégét tudhat maga mögött a Sonic-film. Amerikában még az eddigi videojátékos csúcstartót, a Detective Pikachut is sikerült lepipálnia.

Remekül kezdett a Sonic-film a mozikban, az első hétvége után 111 millió dollárt kalapozott össze az adaptáció, ebből 68 milliót az Egyesült Államokban, és 43 milliót a világ többi részén. A sikerhez alighanem hozzájárult, hogy az USA-ban Valentin-napon debütált a film, utána pedig hosszú hétvége vette kezdetét az országban.

A Sonic-film az USA-ban még az eddigi videojátékos csúcstartó, a Detective Pikachu nyitányát is lepipálta, és bár nemzetközi szinten nehezebb dolga lesz, a jelek szerint így is jó esély van rá, hogy a kék sündisznó kalandját a legjobban teljesítő videojátékos adaptációk között emlegethetjük majd. Jelenleg egyébként a Warcraft a műfaj királya, a film globális bevételei 439 millió dollárnál járnak.

3.
3.
jó kis papír lett ez a Sonic film, Carrey pedig hab a tortán
2.
2.
GAMEROD
Pedig már azt hittem hogy a 90-es évekkel a Sonic őrületnek is vége lett a Sega-val együtt. Volt már annyi platformer játék sztár hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Engem csak annyiban fogott meg Sonic gyerekkoromban hogy kicsivel jobb volt a játék grafikája a többi hasonlónál, de maga a karakter soha nem jött be.
1.
1.
lesik20
Tegnap láttam unokatestvéremmel. Én anno imádtam a Megadrive Sonic játékait (Meg A Mania-t is), szerintem egész korrekt film let, Detective Pikachunál sokkal viccesebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...