Quantum League - az időgörbítő online lövölde

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Különös koncepcióval készülnek a Drone Strike Force alkotói. A Quantum League egy kompetitív lövöldözős sportjáték, ami tartogat egy nagy csavart: egyszerre több idősíkon harcolhatunk, gyakorlatilag önmagunk csapattársaként.

Senki nem vádolhatja azzal a Nimble Giant Entertainment csapatát, hogy nincsenek eredeti ötleteik. A Quantum League első ránézésre egy hagyományos online lövöldének tűnik, egészen addig, amíg ráeszmélünk: a játékosok egy ismétlődő, egymásra halmozódó időhurokban ragadtak.

A területfoglalós meccsek a megszokott elképzelés szerint indulnak, az első menet után azonban ahelyett, hogy tiszta lappal kezdenénk újra, önmagunk szellemképe mellett szállhatunk versenybe. Ezzel gyakorlatilag önmagunk csapattársaivá válunk, az ellenfelünk vagy saját hibáinkból pedig előnyt kovácsolhatunk. Elsőre talán nehéz elképzelni ezt a különös koncepciót, de szerencsére belenézhetünk a zárt béta játékmenetébe.

A játékról azért időszerű beszélni, mert a fejlesztők több mint egy hétre megnyitják a kapukat az érdeklődők előtt. Február 21-től egészen március 2-ig tart majd a Quantum League nyílt bétája, amit Steamen érhetünk majd el. Ha minden jól megy, akkor a hivatalos megjelenésre sem kell rengeteget várnunk - az idei év folyamán kel szárnyra PC-n a játék végleges változata.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...