Switchre látogat a Warface

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha a Nintendo eShop drága kínálatában próbálsz ingyenes tartalmak után kutakodni, akkor van egy jó hírünk a számodra! Végre a Nintendo konzolján is elrajtolt a Crytek free-to-play címe, melyet a mai naptól már tölthetünk is.

PC-n már 2013-ban tiszteletét tette a modern hadviselésre építkező Warface, amit 2018-ban a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió követett. A PvP- és PvE-játékra egyaránt lehetőséget kínáló alkotásban öt különböző szerepben próbálhatjuk ki magunkat, így mesterlövészként vagy felcserként is belevághatunk az akcióba, a döntés csak rajtunk áll.

A játék egyik kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy a CryEngine grafikusmotor hajtja meg, ami nem csak a gyönyörű látványáról, hanem a magas gépigényéről is ismert. A Warface lesz egyébként az első CryEngine hajtotta cím a Switchen, de a Crytek munkatársai szerint nincs okunk az aggodalomra, a játék stabilan képes tartani a 30 fps-t dokkolt üzemmódban 720p-s felbontáson, míg handheld állapotban az 540p-t lőtték be célnak a készítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...