Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 20.
  • Megjelenés
A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?

A SnowRunner 2020. április 28-tól lesz megvásárolható a játékosok számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Utóbbi kapcsán a Focus Home Interactive bejelentése szerint egyelőre csak az Epic Games Store kerül bevetésre.

Azok, akik előrendelik a játékot, jutalmul egy téli álcával ellátott Navistar 5000-MV szörnyeteget is kapnak, szóval ha vevők vagyunk a sárdagasztásra még fagyos körülmények között is, akkor itt a remek alkalom az új kalandokra.


A SnowRunner az ígéretek szerint tizenöt sandbox pályát vonultat majd fel, melyek között akad olyan is, amely önmagában négyszer akkora, mint a MudRunner világa volt. Emellett még továbbfejlesztett fizikát és némileg feltuningolt grafikát is kapunk.

Update! Időközben hivatalosan is befutott a pár napja kiszivárogtatott trailer, melyet immár jobb minőségben nézhettek végig a fenti videóra kattintva. 

18.
Morzsi1
#15: Nálunk volt még egy Avia is, arról kaptatón le kellett szálljunk, felkísértük a dombra, ott gépjárműre! oszt hadd szaladjon. De volt egy halom Ural, meg KRazok, sőt még csepelek is. Ja meg Zil műhelykocsi, éééés, de régen volt, a parancsnoki autó egy 2107-es Lada volt:-)
17.
Oldman
Mamu!
Nyekeregtek, csikorogtak, pöfékeltek, fapadosak voltak, de tették a dolgukat. Egyedül az volt akadály előttük, ha elromlottak. Ennek ellenére sokan szerették a vasakat.
16.
Darksiders84
#15: Én már akkor is boldog leszek ha majd egy quad túrára eljutok egyszer. Amúgy kipróbálnék ilyen nagyobbat is mint amivel neked volt szerencséd.
15.
mamgu
Jájj ki nem bírom, hogy villantsak, a 4320-as Ural egy évig az enyém volt a seregben.
https://drive.google.com/file/d/1-ms-LxY-3OxR7k6MMjjB_jIFE6zUR9UP/view?usp=drivesdk
14.
FrankBlack
Az alapjáték 2016 óta megvan, nagyon szeretem. Habár a modderek is gondoskodnak folyamatosan új pályákról, járművekről, stb. azért örülök, hogy hivatalos új tartalmak is jönnek.

Kamerakezelés nekem (is) bosszantó volt, a rövid látótáv, és graf. is kifogásolható, de a fizika kárpótolt mindezekért.

Amúgy ezek nagy dögök engem is gyerekkorom óta lenyűgöznek. KRAZ, ZIL, Ural, KAMAZ, stb.

https://i.imgur.com/xIDfTyn.jpg
13.
Darksiders84
#12: Jaja vannak Rc munkagépek is nekem ami volt Truggy az inkább Monster Truck féle de ment minden dimbes dombos saras homokos köves fűves akárhol a méretéből és a teljesítményéből adódóan. Vannak a youtube olyan videók ahol szinte csak felnőtt idősebb (gyerekek) távirányítózva rakják markolóval a dömpert stb. Gyerekkorból nekem is rémlik és még a benzinkút benzin szaga is ilyen volt nekem ami mára már fúj.
12.
Oldman
11#
Az igen! Komoly lehet nagyobb méretű R-C munkagépet irányítani, kicsit irigyellek is na! :) Ja, talán a munkagépek kerekeinél a lánctalpak amik jobban vonzanak. Talán nem vagyok/voltam beteg, de kiskoromban még a traktorok gimiabroncsainak a szagát is imádtam, gázolajostól, kenőanyagostól együtt. :))
11.
Darksiders84
#10: +1 + földgépek markoló bobcat. Amúgy egy komolyabb Rc modellel is élmény kint a szabadban csapatni. Nekem gyerekként még csak vezetékes távirányítós volt. Nemrég valahogy rábeszéltek hogy milyen nagyteljesítményű bitang gépek vannak már és hogy bepótoljam ami kimaradt vettem egy 1/10-es Truggy-t kinti terepre. Nagyon nem gyengék.
10.
Oldman
8#
Én mindig is imádtam, főleg gyerekként a traktorokat, ahogy gyűrik a talajt, recsegve-ropogva eltörve az ágakat stb. Bármeddig tudnám nézni a manővereket, most talán virtuálisan is kiélhetem eme mániámat.
9.
Darksiders84
#5: Szia még Ps4-en terveztem de nem mertem én se megvenni még használtan olcsóbban se aztán karácsonyra vettem egy Xbox-ot is és a Game Passba bent van. Nagyon el lehet vele autókázni akit egy kicsit is vonz ez a lassabb terepezés nem igazán fog csalódni. Lehet állítani a meghajtást a váltást pl a jobb analóg karral úgy kell sebességbe rakni ahogy a valóságban szóval nem csak le és fel hanem pl előre balra fel egyes jobbra le hátra rükverc persze lehet automatán is. Megyek is valamelyik nap újra vele.
8.
shatterhand
Szomszéd utcanknal van egy kisebb erdő. Épp fakitermelés folyik 1hete. Ahogy dolgoznak a gépek tisztara mint a játék. Laviroznak a fák kozt, megpakoljak az "utánfutót", ropognak az ágak, sullyed a kerek. Mintha óvodás lennék ugy bamulom kutyasétáltatás alatt
7.
Cooper911
"egyelőre csak az Epic Games Store kerül bevetésre"
Ban. Pwdig az előző részek megvannak DLC-kkel együtt.
Ha jön steamre megveszem. No flamewar pls, ez az én döntésem.
6.
mamgu
Lesz benne oshkosh is + nagyobb pálya + dömper színezés...?, kell!
5.
Oldman
Szia Darksiders84!
Akkor neked megvan az előző rész, vagy csak próbálgattad pl ismerősnél? Szerintem a mostani verzió rendben lesz, régóta szemezem ezzel a játékkal.

4#
A grafikákra rettentő bogaras vagyok sajnos, de ez a kiegészítő (?) mostani verzió minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésemet.
Egyébként a kicsi látótáv, a halovány színtónusok, az egyhangú táj ami kissé elriasztott előzőleg, viszont a fizikai hatások videòkròl nézve is teljesen rendben voltak. Ez nagy piros pont!
4.
shatterhand
#2: engem nem zavart a kamera. És a grafika is elment pedig ps4en toltam/om. Félévente előveszem, kimaxolok egy pályát, napokig dolgozok, hordom a fákat. Tök jó mai napig.
Új részt inkább amiatt várom mert jobban rafekszenek a terep fizikajara.
3.
Darksiders84
#2: Igen jól tudod a tényeket de még ezek ellenére is jó vele kirándulni. Jó lesz ez is vagyis lehet még jobb.
2.
Oldman
Az jó lesz, ha grafikailag kicsit hozzátesznek a készítők, mert az előző részt emiatt nem vettem meg végül is, pedig egy nagyon jó hiánypótló kis programról van/volt szó! Remélhetőleg a kamerakezelés is kényelmesebbé válik, anno ezt rótták még fel nagy hibának. Ha ezek rendben lesznek, mindenképpen megveszem, jó móka lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...