Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?

A SnowRunner 2020. április 28-tól lesz megvásárolható a játékosok számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Utóbbi kapcsán a Focus Home Interactive bejelentése szerint egyelőre csak az Epic Games Store kerül bevetésre.

Azok, akik előrendelik a játékot, jutalmul egy téli álcával ellátott Navistar 5000-MV szörnyeteget is kapnak, szóval ha vevők vagyunk a sárdagasztásra még fagyos körülmények között is, akkor itt a remek alkalom az új kalandokra.


A SnowRunner az ígéretek szerint tizenöt sandbox pályát vonultat majd fel, melyek között akad olyan is, amely önmagában négyszer akkora, mint a MudRunner világa volt. Emellett még továbbfejlesztett fizikát és némileg feltuningolt grafikát is kapunk.

Update! Időközben hivatalosan is befutott a pár napja kiszivárogtatott trailer, melyet immár jobb minőségben nézhettek végig a fenti videóra kattintva. 

18.
18.
Morzsi1
#15: Nálunk volt még egy Avia is, arról kaptatón le kellett szálljunk, felkísértük a dombra, ott gépjárműre! oszt hadd szaladjon. De volt egy halom Ural, meg KRazok, sőt még csepelek is. Ja meg Zil műhelykocsi, éééés, de régen volt, a parancsnoki autó egy 2107-es Lada volt:-)
16.
16.
Darksiders84
#15: Én már akkor is boldog leszek ha majd egy quad túrára eljutok egyszer. Amúgy kipróbálnék ilyen nagyobbat is mint amivel neked volt szerencséd.
15.
15.
mamgu
Jájj ki nem bírom, hogy villantsak, a 4320-as Ural egy évig az enyém volt a seregben.
https://drive.google.com/file/d/1-ms-LxY-3OxR7k6MMjjB_jIFE6zUR9UP/view?usp=drivesdk
14.
14.
FrankBlack
Az alapjáték 2016 óta megvan, nagyon szeretem. Habár a modderek is gondoskodnak folyamatosan új pályákról, járművekről, stb. azért örülök, hogy hivatalos új tartalmak is jönnek.

Kamerakezelés nekem (is) bosszantó volt, a rövid látótáv, és graf. is kifogásolható, de a fizika kárpótolt mindezekért.

Amúgy ezek nagy dögök engem is gyerekkorom óta lenyűgöznek. KRAZ, ZIL, Ural, KAMAZ, stb.

https://i.imgur.com/xIDfTyn.jpg
8.
8.
shatterhand
Szomszéd utcanknal van egy kisebb erdő. Épp fakitermelés folyik 1hete. Ahogy dolgoznak a gépek tisztara mint a játék. Laviroznak a fák kozt, megpakoljak az "utánfutót", ropognak az ágak, sullyed a kerek. Mintha óvodás lennék ugy bamulom kutyasétáltatás alatt
7.
7.
Cooper911
"egyelőre csak az Epic Games Store kerül bevetésre"
Ban. Pwdig az előző részek megvannak DLC-kkel együtt.
Ha jön steamre megveszem. No flamewar pls, ez az én döntésem.
6.
6.
mamgu
Lesz benne oshkosh is + nagyobb pálya + dömper színezés...?, kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...