Csúszik az Empire of Sin

  • Írta: gorien
  • 2020. február 18.
  • Csúszás
Link másolása
Az Empire of Sint a tavalyi E3-on leplezték le, mint John Romero és a Paradox Interactive közös játékát. Eredetileg idén tavaszra tervezték a megjelenést, de végül az elcsúsztatás mellett döntöttek.

A Paradox Interactive és a Romero Games legújabb közös játéka az 1920-as évek Chicagójába kalauzol minket, ahol 14 maffiafőnök szervezetének vezetői székébe ülhetünk. Az egész város a játszóterünk lesz, ahogy terjeszkedünk, a területeinket védjük, és ahogy általában a szesztilalom idején boldogulunk. Az Empire of Sint eredetileg idén tavasszal kaptuk volna meg, de a játék hivatalos Twitterén ma megjelent egy rövidke üzenet Brenda Romerótól, amelyben a játék csúszásáról számol be.

„A jó szeszt nem lehet siettetni, és ez igaz a játékkészítésre is” – áll az üzenetben, amely a csúszást azzal indokolja, hogy inkább a minőségi készterméket választották az időben megjelent helyett. Az új premier így 2020 őszére fog esni, de akkor PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on is birtokba vehetjük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...