Dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy dátum és a Bannerlord egy mondatban… Még leírni is furcsa. Akárhogy is, úgy néz ki, hogy tényleg közeleg Taleworlds Entertainment hosszú-hosszú évek óta várt alkotása, mely márciusban lép Early Access-státuszba.

Persze azért korai még örömtáncot lejteni, a végleges megjelenési dátum ugyanis még mindig nem ismert, de 2010 óta akkor is most vagyunk a legközelebb a megjelenéshez! Ha minden jól megy - bár az elmúlt tíz év után érdemes felkészülni mindenre -, akkor korai hozzáférésű állapotban 2020. március 31-én rajtol el a Mount & Blade II: Bannerlord.

A Mount & Blade II: Bannerlord első körben a Steam, a TaleWorlds weboldala és az Epic Games Store kínálatában lesz elérhető 49,99 eurós áron. Ha pedig nem lenne számodra ismerős a franchise, vagy nem érted, hogy a rajongók mire várnak rá oly kitartóan már évek óta, akkor az alábbi trailerrel  és a gamescomos próbakörünkkel érdemes pótolni a hiányosságot.

2.
2.
markoci555
a sok várakozás után már kicsit lecsillapodtam, úgyhogy nálam elkéstek, valószínű jobb is lesz kivárni a végleges verziót, vagy legalábbis egy későbbit
1.
1.
mestermagyar
Mindjárt itt a szüretelő évszak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...