Kémbulit hozott magával a Fortnite új évada

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 20.
  • Letöltés
Link másolása
Talán a közelgő James Bond-film miatt, de a Fortnite legújabb évada a kémek körül forog majd: az Ügynökséggé átváltozott Eye Landért a Ghost és a Shadow ügynökei harcolhatnak majd.

Elrajtolt a Fortnite második fejezetének második szezonja, amely a Top Secret címet viseli. Ahogy arra a teaserek már célozgattak, ezúttal minden a kémek körül forog majd, Eye Land területét mostantól The Agency néven találhatjuk meg, és két frakció, a Ghost és a Shadow csatájába csöppenünk majd bele.

A pálya további változásokat is tartogat, hiszen néhány extra ellenséges bázis is feltűnik rajta. Ha ezeket megtámadjuk, és eltesszük láb alól a vezetőjüket, extra fegyverek ütik a markunkat. Érdekesség, hogy a bázisokra titkos útvonalakon keresztül is bejuthatunk, így elkerülhetjük a biztonsági kamerákat és az automata ágyúkat. A kémfilm-rajongók ezek mellett egy olajfúrót, egy jachtot és egy cápaszájra emlékeztető barlangot is meglátogathatnak.

Az új évad új Battle Passt is hozott magával, amely szokás szerint számos kihívást, felszerelést és skint tartogat a rajongók számára. Az új kinézetekből a fenti előzetesek adnak ízelítőt, többek között Deadpool maskaráját is magunkra ölthetjük majd a későbbiekben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...