Microsoft Flight Simulator - fókuszban a repterek

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 22.
  • Videó
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy igazán monumentális alkotás lesz a Microsoft Flight Simulator, viszont a repterekről szóló vadonatúj videó tovább emeli a tétet; több mint 37 ezer leszállópálya várja majd az önjelölt pilótákat.

Azt már egy jó ideje tudni lehet, hogy a Microsoft Flight Simulatorban a játékosok a világ bármelyik pontjára elrepülhetnek, ám az igencsak önfeledt, ugyanakkor roppant realisztikus mókához azért szükség lesz repterekre is. Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a fejlesztők egy-két random betoncsíkkal próbálják meg letudni a dolgot, érdemes megnézni a játékról készült új videót:

A fejlesztésért felelős Asobo csapata ugyanis a Bing légi felvételeit átfésülve több mint 37 ezer repteret vett lajstromba, melyeket nem csak a látvány tekintetében próbáltak meg valósághűen átültetni a játék világába, hanem még az olyan egyedi tulajdonságokra is odafigyeltek, mint például a jellemző széljárás, a speciális látási körülmények, vagy az hogy a kifutók füves, aszfaltozott vagy betonozott borítással rendelkeznek-e.

A Microsoft Flight Simulator a tervek szerint még a 2020-as évben kigördül a hangárból, ha pedig további érdekességekre vágyna valaki, akkor az alábbi cikkünket érdemes lehet felkeresni, ahol a játék hangjairól lehet megismerni újabb részleteket.

10.
10.
user101
Ezzel csak az a baj, hogy ha csak egyszer is voltál egy olyan helyen, mint például a 'Pilots SC' akkor ez már otthon monitor mögött nem ugyanaz az élmény... :) Egy életre kiégtem akkor és ott... :)
Olyan ez, mint amikor az egyszeri gamer elmegy egy valós lőtérre és soha többet nem játszik FPS-el, mert már semmi sem olyan, mint régen... :(
9.
9.
GAMEROD
Inkább erős internet kell hozzá, és eredeti példány hogy rendesen működjön. A Pb-nyi méretű scenery-t mindenképp netről fogja töltögetni menet közben. Az, hogy milyen lesz az FSX-hez képest majd kiderül. A legutóbbi kipróbálható verzió nem nézett ki már annyira tökéletesnek.
6.
6.
#5: Meglátjuk milyen gépigénye lesz, mert jön Xbox-ra is és ezért vélhetően be lehet majd állítani valahogyan, hogy meg is mozduljon. Pont emiatt a konzol megjelenés miatt várhatóan pro logitech holmi nélkül is el lehet majd valahogy evickélni, akár a gamepad-del is. De nyilván be lehet állítani majd olyanra is, hogy nehezebb legyen, mint a valóságban és ahhoz elkél a Dacia árú cucc hozzá. Érdekes sorozat, 1982 óta jelentkezik új részekkel és ez lesz a sorban a 13. rész, mert nincs MS ex ffs.
5.
5.
Rókalesőcipő
Azt lehet már tudni, hogy kb. hány db és milyen repcsik lesznek? Hoppá az elején egyből egy magyar reptér. Reméljük több magyar reptér is bekerül (Ferihegy, Debrecen, Nyíregyháza) Az tuti hogy olyan vas ami ezt 4K utra grafikán fogja futtatni... nos... húzós lesz. Mellesleg ha komolyan akarja az ember játszani szüksége lesz ezekre is:
https://www.logitechg.com/hu-hu/products/flight.html
Nekem gyanús hogy aki max élménnyel akarja majd játszani az egy új Dacia árát elkölti majd :D
4.
4.
logic5
Nálam ez lesz az év játéka, ha megjelenik.
2.
2.
Őrnagy
Nem vagyok nagy repülőszimulátor fan, de ez azért nem gyenge cucc.
1.
1.
medson
Elképesztő ez a cucc minden téren, külön tetszik hogy a vidiben az első példa a Szombathelyi reptér :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...