Újra összeállnak a Jóbarátok

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, és ami még fontosabb, sikerrel zajlottak le a kapcsolódó tárgyalások, így újra összeállhatnak a Jóbarátok egy különleges, HBO Max-exkluzív epizód erejéig.

A Warner minden követ megmozgat, hogy sikeres rajtot vegyen a májusban rajtoló streamingszolgáltatása, az HBO Max. Még novemberben röppent fel a pletyka, hogy újra összehozná a Jóbarátokat egy különleges epizód erejéig, végül pedig a hétvégén erősítették meg, hogy valóban megvalósulhat a visszatérés.

Az extra részre a sitcom mindegyik sztárja, így Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is aláírt, fontos azonban hangsúlyozni, hogy tényleg csak egyszeri alkalomról van szó, nem egy rebootot vagy folytatást vezet fel a kezdeményezés. Arra is érdemes kitérni, hogy az epizódhoz nem készül forgatókönyv, a színészek improvizálása játssza majd a főszerepet.

Az új rész HBO Max-exkluzív lesz, ahová a rajtot követően a teljes Jóbarátok-sorozat is átköltözik majd.

8.
8.
Dante McFarlane
Az viszont kimaradt, hogy ez csak egy sima visszemlékezős beszélgetős műsor lesz. Semmi több, sajnos :/
7.
7.
user101
Bakker ! Úgy volt, hogy nem tudnak megegyezni és most mégis ! Királyság ! A Gilmore Girls négy részét is végigbőgtem annó, ez is ki fog teljesen csinálni... Kelleni fog valami roppant erőszakos játék ahol levezetem majd a fájdalmamat... Remélem addig kitart a pubg, vagy jön az új kod, különben dühösen fogok Terráriázni ... :))))
6.
6.
RebornSoul
#5: LOL, én pont az előbb küldtem egy üzenetet a The Evil Within 2-vel kapcsolatban. Durva ez a telepátia.
3.
3.
RebornSoul
Szenzációs sorozat, 1-2 éve néztem végig először (angol nyelven). Ennek a hírnek amúgy nagyobb a füstje, mint a lángja. Mert hát ugye kiderült, hogy ez az új rész csak egy közös beszélgetés lesz a casttal, ami nem különösebben érdekfeszítő. Mármint oké, a sorozat vége óta nem volt olyan interjú, amin mind a hat figura együtt vett volna részt, de így kb. ennyi benne a különleges.

Én még mindig tartom azt a véleményt, hogy megnéznék egy folytatást, egy afféle utósorozat formájában. Míg a Jóbarátok a 25-35 éves korosztályra fókuszált (arra az életszakaszra, amikor az ember elkezd önállósodni és lefekteti az élete alapjait, de még a barátok kulcsfontosságú szerepet töltenek be az életében), a folytatássorozat fókuszálhatna ehelyett mondjuk a 15-25 évesekre.

Az eredeti széria szereplőinek gyermekei lehetnének a középpontban, és afféle humorosabb The Breakfast Club módra elmesélhetnének egy "coming of age" sztorit. Az HBO elvileg amúgy is azzal tervez, hogy hátha összejönnének újra legalább egy új évad erejéig a régi színészek, szóval ez akár egy jó kiindulási alap is lehetne.
2.
2.
Yanez
Hát ennek nagyon örülök! :)

Nyárlatyó:
Pont úgy, ahogyan a filmkritikák. Érdekes, hogy azok ellen nem "lázadtál". :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...