Ígéretes taktikai RPG-nek tűnik az Othercide

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A PAX East apropóján jelentette be (újra) a Focus Home Interactive és a Lightbulb Crew a legújabb közös projektjét. Az Othercide egy ígéretes, sajátos látványvilággal felvértezett taktikai szerepjáték lesz.

Az Othercide története a Városban játszódik, amit a Szenvedés ural, mi pedig a Lányok, a valaha élt legnagyobb harcosok seregét vezethetjük majd harcba a Mások ellen. Oké, talán a történet nem lesz éppen az erőssége a Lightbulb Crew fejlesztésének, de a látványvilág és maga a játékmenet mindenképpen ígéretesnek tűnik.

Az Othercide ugyanis egy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő taktikai RPG lesz, amiből mostanában bármennyit képesek elfogyasztani a játékosok. Itt az úgynevezett Dynamic Timeline System a harcrendszer kulcsfontosságú mechanikája, ahol előre el kell terveznünk a támadásainkat, de nyilvánvalóan úgy, hogy a mozdulatsorozat végén ép bőrrel megússzuk még a legkeményebb csatákat is. A hőseink természetesen fejleszthetőek lesznek.

A játékot már mutogatják egy ideje a fejlesztők, úgy tűnik, mostanra sikerült kiadóra lelniük, és így magasabb fokozatra kapcsoltak: az Othercide a hétvégi PAX Easten is ott lesz, a megjelenése pedig nyáron várható.

1.
1.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e ez a fekete-fehér dizájn.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...