Kedvcsinálót kapott a The Dark Pictures: Little Hope

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejezettel folytatódik idén nyáron a The Dark Pictures antológiája. A Man of Medan után Little Hope címen érkezik a következő felvonás, melynek a legújabb teaserét már most megleshetjük.

Idén nyáron újabb epizóddal bővül a The Dark Pictures egymástól többnyire független történetsorozata. A Little Hope címen érkező második felvonást tavaly közvetlenül a Man of Medan megjelenése előtt láthattuk először mozgásban, most pedig egy újabb (ezúttal influenszerekkel teletömött) hangulatkeltővel fokozza a kedélyeket a Bandai Namco és a Supermassive Games.

A cselekmény ezúttal a címadó Little Hope kisvárosában játszódik majd, melyre leszállt egy szörnyű víziókat okozó, titokzatos köd. A rémséges kaland főszerepében négy kollégista és egy tanár áll majd, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy ezt az apró társaságot vezényelve felfedjük a titokzatos gonosz erő forrását, illetve hogy kereket oldjunk erről a szörnyen baljós helyről.


A The Dark Pictures: Little Hope PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.
1.
1.
Turoscsusza
Ha az Until Dawn-hoz kene hasonlitanom az elozo reszt a Man of medant, akkor hatalmas csalodas volt, nem csak grafikailag, de jatekelmenyben is. Ugy hogy van a 2 jatek kozott 3 ev, hatalmas visszafejlodes. Nem sok remenyt fuzok ,ehhez a folytatashoz se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...