The Dark Pictures: Little Hope PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Supermassive antológiasorozata.
Típus:

Megvan a következő The Dark Pictures-epizód címe

Habár a The Dark Pictures: House of Ashes is csak októberben jelenik meg, úgy tűnik, már megvan az azt követő epizód címe is. A Supermassive Games lefoglalta a The Devil in Me védjegyét.

Little Hope - ajándék rettegés a barátoknak

Befutott a legújabb frissítése a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-nak, ami nemcsak a Curator's Cut játékmódot hozta magával, de visszatért az előző epizódból már ismerős Friend's Pass lehetősége is.

Frissítve: Bemutatkozott az új The Dark Pictures

Ahogyan a Man of Medan is tette, a Little Hope is leleplezte a The Dark Pictures horrorantológiájának következő fejezetét. A 2021-ben érkező The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a sumer halotti mondavilággal foglalkozik majd.

Brit toplista: csak második lett az új Watch Dogs

Habár kicsit megkéstünk vele, a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg a legutóbbi brit játékeladási toplistáról. Annál is inkább, mert érdekes eredményeket hozott: még a Watch Dogs: Legion sem tudta megtörni a FIFA uralmát.

The Dark Pictures: Little Hope teszt

Kincsvadászat helyett ezúttal egy átlagosnak tűnő tanulmányi kirándulás fordul véget nem érő rémálomba főhőseink számára a The Dark Pictures-antológia legújabb fejezetében, a Little Hope-ban.

Megkapta az utolsó előzetesét a Little Hope

A mai napon debütál a Supermassive Games antológiasorozatának legújabb fejezete, a Little Hope, amely az azonos nevű elhagyatott kis faluba kalauzolja a rettegésre vágyó játékosokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Mi vár ránk a The Dark Pictures: Little Hope-ban?

A Supermassive Games antológiasorozata, The Dark Pictures hamarosan folytatódik a Little Hope című epizóddal, amely balsorsú szereplőit a boszorkányüldözések idejébe repíti. Az új előzetes azt foglalja össze, mi vár ránk a játékban.

Így készültek a Little Hope motion capture-jei

Nagyon közel vagyunk már hozzá, hogy a hónap végén megjelenjen a The Dark Pictures-antológia következő fejezete, a Little Hope - és bár továbbra is sok titok fedi még a játékot, most két videó erejéig beleshetünk a kulisszák mögé.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope próbakör

Little Hope nem éppen az a tipikus turistaközpont, hiszen a kisváros baljós ködbe burkolózott, ráadásul egy teremtett lélek sincs az utcákon. Vajon a múltban történt boszorkánypernek köze van a jelenkor kilátástalanságához?