Van, ahol már játszható a Plants vs. Zombies 3

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Soft launcholt a Plants vs. Zombies harmadik része, ami egy nem túl magyaros kifejezés arra, hogy bizonyos országokban tesztjelleggel már elérhető a mobilos játék. Hozott néhány meglepő változtatást is!

Habár a Plants vs. Zombies 3 már tavaly júliusban játszhatóvá vált, akkor csak egy nagyon szűk kör tesztelhette a mobilos játék pre-alpha verzióját. A PopCap most szélesebb közönség számára is elérhetővé tette a játékot, és bár arról továbbra sincs szó, hogy az éles rajt mikor várható, a Romániában, Írországban és a Fülöp-szigeteken élő iOS- és Android-felhasználók már tölthetik is a várva-várt folytatást.

A Plants vs. Zombies 3 hozott néhány érdekes változtatást magával. A játékmenetre valószínűleg jócskán rányomja a bélyegét, hogy búcsút inthetünk a napraforgóknak és a fűnyíróknak, ami viszont mindennél furcsább lesz, hogy a grafika 3D-be váltott, a játék pedig kizárólag portrémódban futtatható a mobileszközünkön. A fejlesztőknek jó oka volt arra, hogy ezeket meglépjék: a 3D-s motor jóval nagyobb művészi szabadságot biztosít nekik hosszú távon, míg a portrémód korszerűbb használhatóság szempontjából, tekintve, hogy sokan szeretnek váltogatni a játékuk és az egyéb alkalmazásaik között.

A Plants vs. Zombies 3 free-to-play játék, a PopCap szerint ez az üzleti modell a legalkalmasabb arra, hogy a lehető legnagyobb játékostáborhoz jusson el a fejlesztésük. Az opcionális mikrotranzakciók a továbbhaladás felgyorsítását célozzák.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...