Részletek a Rush for Berlin kiegészítéséről

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 17.
  • Hír
Megérkeztek az első konkrét információk a magyar fejlesztésű Rush for Berlin: Rush for the Bombbal kapcsolatban néhány friss kép támogatásával.
Megérkeztek az első konkrét információk a magyar fejlesztésű Rush for Berlin: Rush for the Bombbal kapcsolatban néhány friss kép támogatásával.A második világháború alatt a német speciális kémekből álló Ötödik Hadoszlop feladatul kapja, hogy szivárogjon be az amerikai Manhattan Projekt laboratóriumaiba, s lopja el az ottani atombomba-terveket hogy azokat Németország megvalósíthassa, s felhasználhassa a nyugati erők ellen.Egy-egy 12 misszióból álló kampány vár a játékosra majd: a szövetségesek oldalán meg kell védenünk a terveket, míg a tengelyhatalmak alá rendelve magunkat minél előbb el kell csennünk azokat - mindezen idő alatt pedig számos eddig nem látott helyszínen fordulunk majd meg: Norvégiában, az Ibériai-félszigeten és a Baleár-szigeteken.
2.
Alhun
gabo: Te még nem játszottál eddig stratégiai játékkal? Mindennek van élete az ilyen játékokban.A grafikája és a történet alapján arra tippelek, hogy egész jó kiegészítő lessz. Várjuk :)
1.
tjames
Jónak tűnik! Szép a graf. kifejezetten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...