Rush for Berlin

Fantasztikus és lebilincselő második világháborús RTS a magyar Stormregion csapattól, remek ötletekkel! Ezt vétek kihagyni!

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.

Elhunyt Zsilvölgyi Csaba, ismertebb nevén Max

Szomorú hírre ébredt a nagyvilág, ugyanis Magyarország egyik legjobb és legelismertebb koncepciós tervezője, Zsilvölgyi Csaba hétfőn, autóbalesetben elhunyt. Max többek között a Galaktikának, a Stormregionnak és az Appaloosa Interactive-nak is készített rajzokat.

Két új Stormregion játék is készül

A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.

Részletek a Rush for Berlin kiegészítéséről

Megérkeztek az első konkrét információk a magyar fejlesztésű Rush for Berlin: Rush for the Bombbal kapcsolatban néhány friss kép támogatásával.

Megérkezett az első Rush for Berlin javítás

A magyar Stormregion fejlesztőcsapat a mai napon feldobta a netre az első javítást a nemrégiben megjelent Rush for Berlin című játékához.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten biztosan nem fogunk unatkozni, hiszen érkezik a magyar szinkronos Rush for Berlin, a Cars, az új Movies kiegészítő, az AND 1 és még sok más finomság!

Tizenkét darab exklúzív Rush for Berlin kép

Tizenkét darab exklúzív Rush for Berlin képpel frissült a Gamekapocs galériája - tesztünk elolvasása után rögtön nézzétek meg őket: rendkívül érdemes!

Rush for Berlin

A malacok és a nyulak, illetve a valós történelmi csaták után kissé másféle fába vágta a Stormregion azt a bizonyos fejszét: ezúttal a második világháborút alternatív módon mutatják be nekünk úgy, hogy nekünk lehetőségünk legyen az elmúlt időket alaposan megváltoztatni.

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

Megérkezett a Rush for Berlin multiplayer demója

Harcra fel, katonák! Ígéretünkhöz tartva magunkat, este 6 lévén most prezentálni tudjuk felétek a magyar Stormregion legújabb remekművének többjátékos demóját!