Újabb gameplay jelenetek a Half-Life: Alyxből

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 2.
  • Videó
Link másolása
Három új gameplay előzetest és egy hosszabb gameplay felvételt kapott a Half-Life: Alyx, amely a virtuális valóság keretei között hozza el nekünk a Half-Life-sorozat régóta várt visszatérését.

Az első három trailer egyenesen a Valve-tól érkezett, és vegyesen tartogat felfedezős, fejtörős, illetve lövöldözős jeleneteket, míg az utolsó, közel tízperces videót az IGN-nek köszönhetjük, amely az első trailer metrós pályáját örökíti meg valamivel kiadósabb formában.

A Half-Life: Alyx március 23-án jelenik meg PC-re.

31.
31.
godach
#30: Felőlem sértegethetsz. Elkönyvelem amellé, hogy idiótaságokat írsz. :)
30.
30.
user101
#28: Mondjuk eddig sem volt kétség, hogy nem csak fogyatékos hülye vagy, de bunkó is... Fizetnek neked ezért vagy magadtól vagy ilyen abberált barom ? :(((
29.
29.
csongor1996
#27: Nem is jön Hl3 meg EP3, ez az Alyx ;) Szóval nem kell sírni hogy lemaradsz a folytatásról. Azt majd akkor, ha az is megjelenik VR exkluzívan.
28.
28.
godach
#27: Akkora baromságokat tudsz írni, hogy az hihetetlen. Én nem hiszem, hogy te magad is beveszed ezt már ne haragudj. Majd mindjárt jól megsértődök, mert a TloUS 3 már csak ps5-re jön, ha jön.
Ez szimplán fejlődés. Amit a Sony csinált a Driveclubbal vagy az MS a Kinectel, na az volt mocsok dolog. Ez nem az. Ne vegyél VGA-t se akkor és hírdesd az igét, hogy mindenki a mostani kártyádra fejlesszem 15 év múlva is xD
27.
27.
user101
#26: Ennek se füle, se farka ! :)

A te esetedben senki nem húzza 16 éve az agyadat, egy eredetileg PC-s ( és nem VR platform ) szériával, hogy majd lesz... Persze csináljuk... Hogyne... Közben félre fordulva röhögnek ( persze paraszt, lesz : VR-re, vegyél még azt is... muhahaha, dől a lé.... >:-E )

Ez pont olyan, mintha a szónyi röhögve bejelentené, hogy a GoW, UC és / vagy következő exkluzív címei ezentúl _kizárólag_ mind PSVR exkluzív lesz ( de úgy, hogy venned kell mindjárt hármat, mert amúgy túl olcsó :) ...
26.
26.
#24: "Szerintem meg egy geci, paraszt árúkapcsolás az egész."

Ilyen alapon az összes PS ex az.Vagy sok PC játék.Hiszen videokártyára bizony áldozni kell nem is keveset.
25.
25.
mojohnny
#24: +1
Én is ezért voltam kiakadva, nem azért, mert nem akarom, hogy VR-ra legyenek jó játékok, vagy hogy legyen VR-ra HL. Én csak azt szeretném, ha bill.+egér kombóra is legyen új HL. Legyen erre is, meg arra is;)
24.
24.
user101
#23: Szerintem meg egy geci, paraszt árúkapcsolás az egész. A Valve tisztában van vele, hogy mennyire várja mindenki a HL3-at és / vagy a HL2EP3-at. Ilyen helyzetben ez egy csupán piaci alapon történő árukapcsolás, visszaélés a rajongók bizalmával. Ezzel átléptek egy vonalat és ez bizony baj... Megyek is át az epic-re az összes cuccommal és soha többé nem veszek semmit a Steamen ... :))) De akkor is, kapják be ! :)
19.
19.
Perseus84
Aztarohadt.... Ez nem semmi. A Valve vegre letesz valami forradalmit az asztalra megint.
18.
18.
godach
#9: Én egy darab játékot nem láttam még úgy kiadva, hogy snes kontrollerrel is játszható legyen meg remoteval Wii-re, csak azért mert neked nem volt pénzed a kontrollerre. (remote) :D
17.
17.
mojohnny
#16: Köszönöm szépen a kioktatást, tisztában vagyok a lehetőségeimmel, de én, ha egyszer VR-t fogok vásárolni, akkor azt valószínűleg nem kívánom majd 1 játék után eladni, VR bárba pedig nincs időm elmenni. Azt is tudom, hogy a játék felépítése VR-ra lett alapból tervezve, csak azért adtam hangot az elkeseredettségemnek, mert már jó lenne a "buta lapos monitoromon" is HL-al játszani. ;)
16.
16.
abydos
#15: Természetesen a komment második része #9-nek ment.
15.
15.
abydos
#8: Úgy oldották meg, hogy egyszerre több mindent tudjon a player csinálni lövés közben. Pl tárgyakat dobálni és hasonlók, ezért az összes fegyver egykezes is.
Viszont mindegyik fegyver használható két kézzel, ilyenkor nem rángatnak annyira és stabil lesz.

"Most eléggé pipa vagyok a Valve-re, mert ezeket a videókat megnézve nagyon akarnék játszani a játékkal, de sajn nincs fölös több százezer forintom, hogy vegyek egy VR szettet. :("
Találd fel magad. Vagy vegyél egyet és eladod annyiért, amennyiért vetted (Iqlvl 1000) vagy menj el VR bárba és játszd ki ott (szinte mindenütt van már az országban (iqlvl 10000000000).

"Francért nem lehet kiadni simán ("VR-mentesen") is a játékot, nem hiszem el, hogy ne lenne úgy is sikeres a játék. " Ez a játék így lesz jó, nem akarták a buta lapos monitorokra leegyszerűsíteni a cuccot. Komoly játékot akartak csinálni. Ez az lesz.
14.
14.
Rakottkrumpli
Akkor szerintem rohadjon meg az összes játékfejlesztő, hogy nem adják ki a játékaikat rajzlapra és meg kell vennem a drága konzolt, vagy pc-t...
13.
13.
vortel
#12: a VR-t is el kell adni valamivel. Ez oylasmi, mint a konzol exklúzív címek, azok adják el végeredményben az adott masinát.
12.
12.
user101
Nos erre csak azt tudom mondani, hogy rohadjon meg a valve, ha nem adják ki vr nélküli változatban is egy kis idő múlva! :(
11.
11.
Cole
Látom ide is megérkeztek a "szakértők" :D
10.
10.
PapaYeti
#4: Ilyesmire gondoltál ?
https://www.amazon.com/3dRudder-Playstation-VR-Foot-Powered-Controller/dp/B07V6HS4VW

9.
9.
mojohnny
Most eléggé pipa vagyok a Valve-re, mert ezeket a videókat megnézve nagyon akarnék játszani a játékkal, de sajn nincs fölös több százezer forintom, hogy vegyek egy VR szettet. :( Francért nem lehet kiadni simán ("VR-mentesen") is a játékot, nem hiszem el, hogy ne lenne úgy is sikeres a játék. De persze nyomatni kell a VR-t, mert abban van a zsé...
8.
8.
Gaboo77
Tudom, hogy a VR miatt nem lenne praktikus, de olyan fura, hogy nincsenek benne a klasszikus kétkezes fegyverek. Cserébe, ha jól látom kb. minden fegyverré fejleszthető a pisztoly. De a második videóban, még VR nélkül is üt, ahogy lenéz a mélységbe. Ez nagyon egyben lesz szerintem.
7.
7.
#4: Pfuu te sem láttál még VR-t igaz?Laza youtube videó, mielőtt baromi okosakat mondanál... .
4.
4.
Dízel
Hogy lesz megoldva a mozgás? előre hátra futás stb? kontrollerrel gombokkal, mert akkor sokat nem fejlődtünk. Nem tudom hogy lehetne megoldani, addig sztem sehogy amig nem lehet rákötni az ember idegrendszerére. :)
3.
3.
Cuppak
#2 nem, több fajta mozgási opció van, a teleport opció a motion sickness miatt van beletéve
1.
1.
Cuppak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...