Castlevania: Symphony of the Night - mobilon is

  • Írta: gorien
  • 2020. március 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A metroidvaniák őse a PlayStationök legtöbb generációján felbukkant, most azonban az egyik legváratlanabb platformon tette tiszteletét: mobilokon. Röpke három dollárért már nyúzhatjuk is ezt a klasszikust.

A metroidvania játékok őse, a Castlevania: Symphony of the Night 1997-ben jelent meg PlayStationre, majd a Saturnon, a PlayStation 3-on, a PSP-n és az Xbox 360-on is tiszteletét tette. PlayStation 4-en Castlevania Requiemként éledt újjá. Komplex harcrendszere, szerteágazó pályái és tágas fegyverarzenálja igazi klasszikussá tette, pedig a megjelenés idején nem döntögetett eladási rekordokat.

Ha kedved lenne elővenni, ezentúl mobilon is megteheted – 3 dollár fejében. A Konami derült égből villámcsapásként megjelentette Androidra és iOS-re is ezt a zsánermegalapozó játékot. A mobilos verzió a PSP-s és a PS4-es változatot veszi alapul, nem az eredetit, de mindennel rendelkezik, amivel kell, sőt még kontrollerekkel is kompatibilis.

A Castlevania: Symphony of the Night épp időben bukkant fel egy kis múltidézéshez, hiszen a Netflixre holnap érkezik a játéksorozat animeadaptációjának harmadik évadja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...