Bejelentették a Juiced második részét

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A svéd Gamereactor Magazine lehetett az a szerencsés, aki az első hivatalos információkat közölhette a Juiced második részéről az első képek társaságában.
A svéd Gamereactor Magazine lehetett az a szerencsés, aki az első hivatalos információkat közölhette a Juiced második részéről az első képek társaságában.


A folytatás a Hot Import Nights alcímet fogja viselni, megjelenése pedig idén szeptemberben várható PC-re, PS2-re, PSP-re, PS3-ra és végül, de nem utolsó sorban X360-ra. Az anyag végigjátszása során 93 vezethető járgányt számolhatunk majd össze, s európai helyszíneken is róhatjuk a köröket - már ha sikerül felülmúlni az előző rész harmatos teljesítményét, és lesz kedvünk játszani a folytatással.

9.
9.
CULO
Háth igen...van 1-2 hibája
8.
8.
Madd Dogg
ja, meg az útmenti papíremberkék. de gáááááááááááááázzzzzzzzzzzzz. de ki fogom próbálni.
7.
7.
Madd Dogg
hát figy, én bíznék benne, bár az egy tényleg nagyon gáz volt. viszont a tuningolási elv tetszett, csak nem volt soha pénzem. a fogadás is tetszett, csak az nem, hogy végig kellett néznem a gépi versenyt. a törésmodell bevezetése jó volt. A képek nem rosszak, de rohadtnagy elvi hiba már az elsőn: mióta rakják ki az üzletek kirakataiba, hogy hány méter van még a kanyarig? ez nem pályaszimulkátor. kérem szépen, kapcsolja ki, és tüntesse el!

6.
6.
CULO
Hááát sztem az első része is rossz volt és ez is az! De csak a képekből ítélek! De azért majd megnézem élőben is!
5.
5.
nfsman
hát ahogy így elnézem a képeket ebben sem lessz feeling szvsz az éjszakai illegális versenyeken nincvsennek nézők.....és nincs kitáblázva h. merre kell menni bazze ezt olyan nehéz felfognio azoknak a nyomi fejlersztőknek??? amúgy a graf is jószar.....
4.
4.
kismimo
hát az biztos hogy szebb mint az első része !! :D
3.
3.
N3v3r7and
Valami oknál fogva, nagy reményeket fűzök hozzá, mégha alig is tudni róla valamit. Talán a Carbonban való csalódás váltja ki ezt belőlem :D
2.
2.
Carbon
egy dolog hogy nez ki masik meg h milyen lessz a maga a jatek elmeny. az egyes nekem se jott be...
1.
1.
skiz0
Az első része nem volt vmi hű de nagy durr...legalábbis én szerintem...

lehet ezzel sikerül valamit is felmutatniuk, habáár...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...