Júniusban jön a Ghost of Tsushima

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Sűrű lesz a konzolgeneráció vége a PlayStation 4-tulajdonosok számára, alighogy végigjátszottuk a The Last of Us folytatását, már repülhetünk is rá a Sucker Punch szamurájos játékára.

A Sony és a Sucker Punch bejelentette, hogy június 26-án kerül boltokba a PlayStation 4-exkluzív Ghost of Tsushima - itthon magyar felirattal. A játékból több különböző gyűjtői kiadás is érkezik majd, amelyek különböző extrákkal lepik meg a rajongókat - ezekről bővebb információt a hivatalos PlayStation Blogon találtok.

A bejelentés mellé érkezett egy új sztoritrailer is, amely a játék világa helyett a főhősünkre, Jin Sakaira és a többi főbb szereplőre koncentrál. Közülük is érdemes kiemelni Jin nagybátyját és mentorát, Shimurát, aki egyúttal Tsushima ura is, valamint Khotun kánt, a szigetet megtámadó mongolok vezérét. Ha a látványos képsorok nem lennének elegendőek, csekkoljátok az új screenshotokat is!

38.
38.
Fata Morgana
Nagyon várom!Szerintem a megjelenéséig kitart a Nioh2 utána jöhet az újabb kalandozás a keleti régiókban.
37.
37.
KopyAti
#31: Ne igyál több kávét!
36.
36.
KopyAti
#22: Gta 6 sztem tuti next gen. Annak is a közepe-vége felé.
34.
34.
Ps fanboy
#18: Az, hogy csak villanásokat mutatnak a gameplayből még önmagában nem rossz jel. Bár ez így nem igaz, mert van már egy hosszabb gameplay belőlle.
31.
31.
Ps fanboy
#29: *de az már nem idén lesz szerintem*
27.
27.
shatterhand
25.
25.
Macifasz
#22: Kétlem, hogy a Rockstar bármit is kiadna még erre a konzol generációra. Ha be is jelentik még idén a GTA VI-ot, 2021 előtt tuti nem fog megjelenni.
22.
22.
JohnSpartan
#20: Gta 6 dukál még PS4-re szerintem mint nagy cím.
20.
20.
Ps fanboy
#19: Szerintem már semmi sem fut be év végén, csak egy ps5 bejelentés. Pont ezért dobálják ki addig a játékokat, hogy ps4 re vigyék mint a cukrot.
19.
19.
Marcus88
Valószínű év végére még befut valami,ezért lett közel a TLOU2-vel!
18.
18.
Dresa
Csak engem zavar, hogy eddig mégsemmilyen komolyabb gameplay nem jöt ki ebből a játékból? Amit láttunk az mind mind egy egy villanás kb.. kíváncsi vagyok rá baromira, de valahogy félek is tőle..
17.
17.
kryszisz
#16: Pontosan ugyanez volt vele a bajom, csak nem akartam hosszabban kifejteni. Köszi, hogy megtetted:)
16.
16.
adamsfamily
Ez az egyetlen exkluzív amit vártam,de az Infamous Second Son után kicsit tartok Sucker Punch-tól.
Az Infamous SS nem volt rossz játék,az eleje kifejezetten tetszett,de a közepe felé,kezdett kifulladni és elég repetitív lett.Koppra kijátszottam,de számomra üresnek hatott.Nem voltak konkrét mellékküldetések.Szabadítsd ki az elfogottakat,foglald el ezt-azt és nagyjából ennyi.A nyomozós küldetések is többnyire ugyanazok voltak.A képességek között pedig nagyon minimális különbség volt.Ráadásul elég rövid játék is volt.
Szóval remélem,hogy tanultak a hibáikból.
15.
15.
Dante946
#11: Akarod mondani, Ps3-on.
Szerettem az Infamous mindegyik részét. Kicsit olyan váltás lesz ez mint anno a Guerilla-nak a Horizon.
Leszámítva hogy nekik az volt az első Open world játékuk.
Várjuk szeretettel ezt is.
14.
14.
DarkLord
Nioh 2 borítékolhatóan jó lesz, de erre jobban kíváncsi voltam amúgy. Még, jóhogy nem egyidőben jön, addig pont kijátssza az ember a Nioh2-őt, mire ez kijön. Végre lassan beindul ez az év is, mert eddig egy nagy nulla volt az idei év és itt van március...
12.
12.
Ps fanboy
#10: Nekem a Prototype jobban is tetszett mint a Second Son, szóval egyetértek. A Sucker Punch tól bevallom nem tudom mit is várhatok, de amit eddig láttam a GoT ról pl. a hangulat ellemek, tájak.. stb, az olyan szinten eteti a szemet, hogy nekem már most többnek tünik mint bármelyik AC, de majd meglátjuk, láttunk már karón varjút khm.. DS.
11.
11.
shatterhand
#10: Infamous2 ps2-n rendesen odabaszott minőségben. Tudnak ők.
10.
10.
kryszisz
#7: Én eddig csak a Secon Sonnal játszottam tőlük, hát az számomra nem bizonyította, hogy minőségibb címeket tudnának kreálni a Ubinál. Mármint elvoltam vele szó se róla, de a prezentáción túl a világon semmivel sem tudott többet, mint mondjuk a 2007-es Prototype, amivel csak az a baj, hogy rá 7 évre jött ki. Viszont ez eddig elég meggyőzően fest.
9.
9.
Ps fanboy
#8: *meg kellett* Ez nevetséges, mára befejeztem.
8.
8.
Ps fanboy
#7: Setting, kéttével. :(
7.
7.
Ps fanboy
Amit eddig láttam a játékból nekem ez egy tökéletesített Assassin Creed nek tünik,csak a seting más, meg nyilván a történet+karakterek...stb, de nagyjából stimm. Na ez az amit a Ubisoft nak már rég megkellet volna lépni, csak lusták mint a sár. Na majd most a Sucker Punch jól megmutatja, hogy hol is kéne tartania egy ilyen játéknak.
5.
5.
Yanez
#4: Hivatalosan még nem volt alátámasztva, de szinte biztos, hogy így lesz.
4.
4.
SLi
Jól tudom hogy minden ps4 játék futni fog PS5 alatt is, tehát belépek psn-re és már tölthetek is le minden ami a libraryben van?
3.
3.
DragonBleacPiece
+ az a men-yoroi maszk nagyon király, pont a kedvencem
2.
2.
DragonBleacPiece
szuper, úgyis pont nyáron mondok fel, ezaz!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...