Ghost Recon: Breakpoint - érkezik az immerzív mód

  • Írta: szlav
  • 2020. március 6.
  • Hír
Link másolása
Szerencsére nem kell túl sokat várnunk a Ghost Recon: Breakpoint megkésett újdonságaira. Március végén érkezik a Ghost Experience frissítés, amely magával hozza a játékot jócskán átszabó "immerzív módot".

Sajnos nem lett nagy eresztés a Ghost Recon: Breakpoint, és ahogy azt a tesztünkben is említettük, a játék számos hibájáért a szörnyen erőltetettnek ható szerepjátékos elemek voltak felelősek. Ezt szerencsére a Ubisoft is belátta, így némi késés után ugyan, de elkészítették a Ghost Experience névre keresztelt frissítést, amely alapjaiban átszabhatja a játékélményt.

Az Immersive Mode ismét a taktikus játékmenetre helyezi a hangsúlyt, mégpedig azzal, hogy megszabadítja a játékot az összes felesleges sallangtól. Elbúcsúzhatunk a gear score-rendszertől, így tehát akár egyetlen fegyverrel is végigjátszhatjuk a teljes játékot. A nagyobb kihívás érdekében karakterünk csupán egyetlen elsődleges fegyverrel indulhat harcba, az újratöltéskor pedig a tárban maradt lőszer végleg elveszik. Emellett lecsupaszíthatjuk a HUD-ot is, így tényleg érdemes lesz odafigyelni arra, hogy hány skuló lapul még a tárban.

Szigorúbb lehet az életünk és az erőnlétünk regenerációja, és kevesebb kötszert vihetünk magunkkal a missziókra. Ami pedig teljessé teszi az immerziót, az az Erewhon, vagyis a szociális központ kipucolása - a sztori karakterein kívül kizárólag a kooperatív módban lévő társainkat láthatjuk majd itt. Mindez persze csupán opcionális, teljesen szabadon, a saját szájízünk szerint válogathatunk az új fícsörök közül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...