Cyberpunk futárok leszünk a Cloudpunkban

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Ion Lands csapata úgy döntött, hogy a sokadik cyberpunk akciójáték helyett valami olyan címmel rukkol elő, ami azt mutatja be, hogy milyen az élet egy cyberpunk város egyszerű polgáraként. Mondjuk futárként.

Szögezzük le mindjárt: nem igazán egyszerű. Miközben hősünkkel izgalmasabbnál izgalmasabb karakterekkel és történetekkel találkozunk, és felfedezzük Nivalis városának minden rejtett zugát, egy összeesküvés közepébe csöppenünk, ami ritkán szokott jót jelenteni. A Cloudpunkban ráadásul minden egyes döntésünk befolyásolja majd a Nivalisban élők sorsát, szóval csak okosan!

A voxelgrafikával felvértezett Cloudpunk az Ion Lands munkája, a csapat elsőként PC-re adja majd ki a játékot, méghozzá április 23-án. Később konzolokon is tiszteletét teszi az anyag, így a PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen játszók is tehetnek egy próbát vele. A fenti kedvcsináló segítségével ti is bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen az élet, ha az ember egy cyberpunk városban dolgozik futárként.

2.
2.
KopyAti
#1: Vagy a Space Taxi! Vki emlékszik rá?
1.
1.
TDavid22
Csak nekem jutott eszembe a "mars taxi" a rossz pc jatek sorozatból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...