Így festenek a C&C Remaster FMV-klipjei

  • Írta: szlav
  • 2020. március 8.
  • Videó
Link másolása
A Command & Conquer rajongói egyetérthetnek abban, hogy a sorozat egyik darabja sem lehet az igazi a kellemesen gagyi full motion videók nélkül. A felújított változat alkotóinak azonban meggyűlt a bajuk ezekkel a felvételekkel.

Különös bökkenőbe botlottak a Command & Conquer Remastered fejlesztői, akik elszánták magukat, hogy egészen 4K-s felbontásra húzzák fel a klasszikus RTS kicsinosított változatát. Magával a játékkal csak-csak megbirkóztak, hiszen ehhez teljesen új, nagy felbontású asseteket készítettek, a missziók közötti élőszereplős videókkal azonban nem játszhatták el ezt a trükköt.

Az eredeti klipek elképesztő, 320x200-as felbontásban kerültek anno a PC-s változatba, ennél valamivel jobb minőségű videókat pedig csak az 1997-es PlayStation-verzió kapott, ezek azonban eltértek az eredetitől: részben hiányosak voltak, máshol pedig extra jeleneteket kaptak. A Remake fejlesztői végül a konzolos változat átvezetőit vették alapul, majd egy számítógépes algoritmussal felskálázták őket egészen 4K-ig. A végeredmény elég bizarr, de abszolút vállalható. Jim Vessella, a felújított változat producere az alábbi videóban mesél erről, 11:20-tól pedig egymás mellett mutatja be a régi és új klipeket.

3.
3.
jani091
#2: Nem vennék rá mérget, hogy a first decade-es változat egyáltalán elindulna windows 10 alatt. A red alert 2 is csak nyögvenyelősen indul és rendszeresen kifagy, pedig az újabb.
2.
2.
Cooper911
Inkább a C&C 2-t csinálták volna meg anno. Vagy akár most.
Ha már mindenképpen ezzel akarok játszani akkor leveszem a first decade-et a polcról :)
1.
1.
crytek
Se a grafikát se ezt a videozásos részt nem vitték túlzásba. De legalább újra el lehet adni egy elfeledett terméket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...