Command & Conquer: Red Alert

1996 október 31-én megjelent Command & Conquer epizód, mely az előző részektől elszakadva egy új korszakot nyitott, a Red Alert-et.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szellősen indul a június, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani a következő napokban! A héten élesedik egyebek mellett a Riot legújabb lövöldéje, a Valorant végleges változata is.

A felújított Command & Conquer nyitja a nyarat

Néhány hónapot kell már csak várni, és megjelenik a két ikonikus epizódot tartalmazó Command & Conquer Remastered Collection. Újrakevert látvány és hang vár, de az új köntös alatt a lényeges dolgok a régiek maradnak.

Így festenek a C&C Remaster FMV-klipjei

A Command & Conquer rajongói egyetérthetnek abban, hogy a sorozat egyik darabja sem lehet az igazi a kellemesen gagyi full motion videók nélkül. A felújított változat alkotóinak azonban meggyűlt a bajuk ezekkel a felvételekkel.

Jön a Command & Conquer remastere

Felújítják az Electronic Arts népszerű valós idejű stratégiáját, a Command & Conquert és annak mellékágát, a Red Alertet. A remastereket a Star Wars: Empire at War és a Grey Goo alkotója, a Petroglyph Games csapata készíti el.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

iPhone-ra is megjelenik a Red Alert

Alig tíz napot kell várni, s iPhone-ra is megjelenik a Command & Conquer: Red Alert - nem, nem direkt átirat lesz, inkább amolyan telefonra igazított verzió.

Red Alert - még nincs vége a sorozatnak

Noha nyilván vannak olyanok, akik ezt nem vonták kétségbe, a játék egyik producere most megerősítette, hogy nem ér véget a Red Alert sorozat.

Ingyenesen letölthető a Red Alert első része

A Command & Conquer univerzum 13. születésnapjának alkalmából bárki számára ingyenesen letölthető a nagysikerű Red Alert sorozat első része.