Christian Bale lesz az új Thor-film főgonosza

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 9.
  • Cooltúra
A Thor: Love and Thunder egyik főszereplője, Tessa Thompson megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Christian Bale is szerepet kapott az új moziban. A színész a főgonoszt alakítja majd.

Christian Bale a Batman-trilógiáját követően a Marvel filmes univerzumát is kipipálhatja hamarosan, ő alakítja majd ugyanis a 2021. november 5-én debütáló Thor: Love and Thunder főgonoszát. A korábbi pletykákat Tessa Thompson, a Valkűrt alakító színésznő erősítette meg egy interjúban  az ET Online-nak.

Thompson sajnos ennél több részletet nem árult el Bale karakteréről. Az új Thor a korábbi ígéretek szerint egy kicsit más lesz, mint az előző rész, és a rendező-forgatókönyvíró Taika Watiti elmondása alapján "még őrültebb" élményre számíthatunk majd. Habár Chris Hemsworth visszatér, a történet Natalie Portman és Tessa Thompson karakterére fókuszál majd: ezúttal Jane Foster női Thorként, míg Valkűr Asgard királyaként igyekszik helytállni. Az új film egyébként azt is világossá teszi, hogy Valkűr a Marvel filmes univerzumának első fontosabb LMBTQ-karaktere.

10.
Őrnagy
Női Thor! Akkor lehetne egy férfi Wonder Woman is.
9.
adamsfamily
#7: Köszi,de nem kell!
Amúgy az LMBTQ+,a leszbikus,meleg,biszex,transzszexuális,stb. rövidítése.Szerintem a Q és a többiről még a melegeknek sincs fogalmuk,hogy micsoda.
De ez a mozgalom lassan minden énkép zavaros és mentális problémákkal küszködő csoportot adoptált(mentális betegek alatt nem a melegekre gondolok).Még mielőtt megkapom,hogy homofób vagyok.
8.
Schwag
Végre mindig is vártam egy bad batmant aki azmegy lealazni a marvelt
7.
zimonyini
#5 és #6: sajnállak titeket.
3.
Neotechtr
#1 és 2

Állítólag azt már nem csinálja többé. Kisebb dolgok szóbajöhetnek gondolom, de 50 kg +/- már rossz neki ennyi idősen.

Amúgy jó színész, én bírom. Bármilyen Thor filmben is szívesen megnézem, de tőlem lehet akár ő a Wonder Woman is. Haját, gondolom még meg tudja növeszteni.
1.
Slik
kivancsi vagyok most 30kgt lead vagy 50et felszed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...