Christian Bale lesz az új Thor-film főgonosza

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Thor: Love and Thunder egyik főszereplője, Tessa Thompson megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint Christian Bale is szerepet kapott az új moziban. A színész a főgonoszt alakítja majd.

Christian Bale a Batman-trilógiáját követően a Marvel filmes univerzumát is kipipálhatja hamarosan, ő alakítja majd ugyanis a 2021. november 5-én debütáló Thor: Love and Thunder főgonoszát. A korábbi pletykákat Tessa Thompson, a Valkűrt alakító színésznő erősítette meg egy interjúban  az ET Online-nak.

Thompson sajnos ennél több részletet nem árult el Bale karakteréről. Az új Thor a korábbi ígéretek szerint egy kicsit más lesz, mint az előző rész, és a rendező-forgatókönyvíró Taika Watiti elmondása alapján "még őrültebb" élményre számíthatunk majd. Habár Chris Hemsworth visszatér, a történet Natalie Portman és Tessa Thompson karakterére fókuszál majd: ezúttal Jane Foster női Thorként, míg Valkűr Asgard királyaként igyekszik helytállni. Az új film egyébként azt is világossá teszi, hogy Valkűr a Marvel filmes univerzumának első fontosabb LMBTQ-karaktere.

10.
10.
Őrnagy
Női Thor! Akkor lehetne egy férfi Wonder Woman is.
9.
9.
adamsfamily
#7: Köszi,de nem kell!
Amúgy az LMBTQ+,a leszbikus,meleg,biszex,transzszexuális,stb. rövidítése.Szerintem a Q és a többiről még a melegeknek sincs fogalmuk,hogy micsoda.
De ez a mozgalom lassan minden énkép zavaros és mentális problémákkal küszködő csoportot adoptált(mentális betegek alatt nem a melegekre gondolok).Még mielőtt megkapom,hogy homofób vagyok.
8.
8.
Schwag
Végre mindig is vártam egy bad batmant aki azmegy lealazni a marvelt
7.
7.
zimonyini
#5 és #6: sajnállak titeket.
3.
3.
#1 és 2

Állítólag azt már nem csinálja többé. Kisebb dolgok szóbajöhetnek gondolom, de 50 kg +/- már rossz neki ennyi idősen.

Amúgy jó színész, én bírom. Bármilyen Thor filmben is szívesen megnézem, de tőlem lehet akár ő a Wonder Woman is. Haját, gondolom még meg tudja növeszteni.
1.
1.
Slik
kivancsi vagyok most 30kgt lead vagy 50et felszed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...