Hivatalos: elmarad az idei E3

  • Írta: gorien
  • 2020. március 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Várható volt, megtörtént. A 2020-as E3 is követi a GDC-t és megannyi másik rendezvényt: elmarad a koronavírus-járvány jelentette egészségügyi kockázat miatt. A szervezők remélik, partnereik online így is megtarthatják a nagy bejelentéseket.

Noha egy hete még úgy tűnt, minden megy tovább a maga útján, tegnap óta szállingóznak a pletykák a nagyobb kiadók, fejlesztők és újságírók háza tájáról, hogy az E3 sem kerüli el a többi, elhalasztott videojátékos rendezvény sorsát. A pletykák igaznak bizonyultak, a szervező ESA az E3 oldalán jelentette be, hogy mégsem tartják meg az idei rendezvényt.

Tekintve, hogy a COVID-19 koronavírus-járvány egyre nagyobb méretek ölt Amerikában is, a szervezők jobbnak látták az alkalmazottaik és a partnereik biztonságát, egészségét előtérbe helyezni, ezért döntöttek a rendezvény lefújása mellett. Akik megjelentek volna az E3-on, azok teljes pénz-visszatérítésre számíthatnak, de az ESA továbbra is szeretne helyet adni a várt nagy bejelentéseknek – jelenleg annak a módját keresik, miként lehetne ezeket online megejteni.

Az E3 hagyományosan két részből áll. Első szakasza a nagy kiadók bejelentéseit foglalja magába, míg utóbbi a helyszíni játéklehetőségeket, demóbemutatókat. Ha minden jól megy, az első rész még mindig megvalósulhat, az Xbox például máris jelezte, hogy új konzolgenerációjukról online hallhatunk majd.

A Kotaku információi szerint az idei E3-on a Warner Bros. Games is részt vett volna, sőt a történetében először sajtókonferenciával készült, hogy bemutassa az új Batman-játékot, a 2018-ban kiszivárgott Harry Potter-játékot, valamint a Rocksteady Studios következő projektjét. Hogy a Warner Bros. az Xbox példáját követve online prezentációt tart-e vagy sem, még nem tudni.

Az E3 évek óta problémákkal küszködik, nehezen marad releváns a mai világban, miközben a nagyobb kiadók is egyre inkább szeretik maguk megosztani az újdonságaikat a rajongókkal. Valószínűleg még nem lehet teljesen meghatározni, mit jelent a rendezvénynek az idei év kiesése. Talán 2021-re teljesen újra kell definiálniuk önmagukat?

64.
64.
#61: Köszi! De a tavaly nyári befőzésekből, maradt annyi, hogy az idén nem kell szórakozni vele ;).
61.
61.
Josi21
#60: MLSZ valóban nem törölt mérkőzést, de mindet zárt kapuk (értsd nézők nélkül) rendez. Ne legyen igazam, ha nincs kajád, írj privátot szívesen viszek, -1 halott ! ;)
60.
60.
#55: Az MLSZ nem törölt még egy meccset sem.Délután 2-es hírekben még Hamilton sírt , hogy megrendezik a futamot.Azóta úgy látom változott a helyzet.

#58
Vagy a sok kanapé huszár rendesen fog étkezni, te meg eheted hónapokig a sok szart amit felvásároltál.
55.
55.
A mai nap betett picit.Sorrendben a hírek:
-MLSZ kéri tekintsenek el a szokásos meccs előtti kézfogástól. /Meccs közben persze foghatják egymás kezét... .Ügyes! /
-M.O-on júniusban fog tetőzni a vírus./Ezt abból a 13 betegből sakkozták ki?/
-Mozik mindent elkövetnek egészségünk érdekében. /Akkor bezárnának/
-Kínában véget ért a járvány. / Ezt nem tudom értelmezni. Abból a majd 1.5 milliárd lakosból elkapta 80 ezer és meggyógyult eddig 60 ezer. /
-Eközben Ausztráliában simán megrendezik a forma 1-et nézőkkel.

Elég volt.Majd szóljanak, ha elkezdték egymást harapdálni az emberkék.Addig leszarom.
53.
53.
Marcus88
Amúgy a korona vírus tud számolni,mert 100 fő alatt nincs veszély csak felette?
Most akkor vagy karantén vagy mindenki menjen oda ahová akar!
Jól írta valaki elől becsukják az ajtót közbe meg kinyitják hátul az ablakot!
52.
52.
#50: Ha nincsenek megelőző lépések,már lehet milliós áldozatokról beszélnénk!
Egy idézett hasonlattal mondva: Olyan vagy mint Scully,már ba.zták az ufók,de ő még Tamáskodott!
51.
51.
manderel
#50: Azért egy olyan kultúrában mint az övék, mondhatni diktatúrában, valamivel egyszerűbb lehet végig vinni egy ilyen dolgot. A nyugati demokráciákban (de még nálunk is), azért jobban zokon vennék az emberek, ha legalább 2 hétre bezárnák őket, még akkor is, ha a saját érdekük.
50.
50.
GAMEROD
#49: Gondolom pont a legnépesebb országban volt ez ennyire egyszerű. Valahol sántít a dolog,
49.
49.
manderel
#48: Véget ugyan még nem ért, de tényleg lecsengőben van. Nem természetes módon, hanem a nálunk bevezetettnél is durvább korlátozásokkal. Konkrét kijárási tilalmat rendeltek el náluk rengeteg helyen. Ha nem lépnek ki a házból, nyilván nem fertőződnek meg.
Reméljük a korlátozások feloldása után sem lesz már gond.
48.
48.
GAMEROD
"Kínában végetért a járvány" na tessék. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, Európában még riogatnak egy kicsit aztán visszatér minden a normálisba. Mindennek akkor van vége, amikor úgy akarják. Mert természetes módon nem működnek így ezek a dolgok, és ilyen hamar.
47.
47.
GAMEROD
#32: Ezt ki kérdezte? Elég szomorú ha ezt a részét nem látod, de igazából vak emberekből lehet a legjobb hasznot lehúzni. Vannak sokan.
46.
46.
Közben a Ubisoft is beállt a Geforce Now mögé és tisztázták, hogy az ő játékaik mindig elérhetőek lesznek Now-on.
45.
45.
Guba32
#40: Igen,Olaszban "csak" kb. 10ezer fertőzöttnél összeomlott a rendszer,egy bergamói orvos Salaroli szerint már most szelektálnak kivel foglalkozzanak egyáltalán.Ez a veszély benne,és jobb sem lesz,ha csak majd felülről nem tesznek valamit.Felénk már vadászni kell dokit,az egészségügyben dolgozók jó része pár éve max. segédmunkás volt.Itt már egy szakácsot nehéz kiképezni,nem hogy egy orvost.Lesz pusztulás szépen,ha még v.mi komolyabb is jön.
44.
44.
#43: "A sajtó legfontosabb feladata, hogy feltárja az igazságot és bemutassa a lényeges információkat, hogy az emberek eldönthessék, kivel és mivel azonosulnak, kit és mit támogatnak "
Ez a sajtó feladata, nem a kötekedés.És akkor talán nem kéne 5 különböző beállítottságú portált elolvasni, hogy kisilabizáld az igazságot.
43.
43.
SLi
#42: Ez a sajtó dolga hogy felügyelje a hatalmat gyakorlókat, azért vannak hogy kötekedjenek, nagy baj lenne ha nem azt tennék. Független média nem létezik, mivel emberek csináljak, az embereknek meg van meg ha csak tudat alatt is de van saját véleménye.
Tájékozódni nem úgy kell hogy benyelsz mindent amit mondanak, ezért tanítanak forráskritikát nem is tudom , kb 10 éves kortól....
42.
42.
Clayman
#41: Erre legjobb példa volt a tegnapi sajtótájékoztató. A világ szégyene volt amit ott az "újságírók" kérdezgettek. Főleg az általad is említett 444. Csak arra mentek rá, hogy fogást találjanak a kormányrendeleten, de semmi objektivitás nem volt a kérdésekben. Nálam azok a híroldalak, ahol bármilyen befolyásnak köszönhetően közölnek híreket alapból kiestek.
41.
41.
Trapodole
A média pánikkeltésétől már csak az idegesítőbb, amikor a sok otthonülő tudós hirtelen sokkal többet tud a vírusról mint bármelyik szakértő, vagy egészségügyi szervezet. Attól mert a média itt pánikoltat azzal, hogy a csapból is ez folyik, az ilyen "ez csak egy influenza" szintű baromságok pont ugyanolyan félreinformált idiótaságok, mint a világvége hangulat. Nem tudom miért csak végletekben lehet gondolkodni. Nem az index meg a 444 meg istentudjami cikkjeit kell olvasgatni, léteznek még megbízható források szakértőktől, akik normálisan el tudják magyarázni, hogy mennyire veszélyes/mennyire lehet veszélyes, és milyen intézkedésnek mi az oka és célja. Nem minden amit hallunk az a média által felfújt dolog azért.
37.
37.
frankdelgado
Most nèzem, h àttette a szèkhelyèt ide az operatív törzs :), akkor csak ezt olvasom màr...
36.
36.
Neo1989
#30: "Természetesen" és a gyíkemberek meg Soros György.
35.
35.
r3dman
Túlnépesedett a föld amit szét basztunk.Most pedig ritkítani kell.Ennyi.Nem kell túlgondolni a dolgot.
33.
33.
Yanez
#32: Azt se feledd, hogy a Hold is mindössze egy humbukk, különben miért látjuk mindig csak az egyik oldalát? Azért mert lapos vagy mert egy hologram. Ez azt is magyarázza, hogy miért nem járt rajta ember. :)
32.
32.
Firsttime
#30: A föld lapos. Egy nagy teknős hátán áll négy elefánt, és az ő hátukon van a föld.
Sose jártunk a holdon.
A világot a Pataky Attilával kávézó gyíkembetek uralják.
Jézus magyar volt.
31.
31.
manderel
#9: Ez az idősekre veszélyes dolog egyébként kicsit csalóka, mert tény hogy jelenleg ők halnak bele, de ez részben az egészségügyi ellátásnak köszönhető, nem csak annak hogy a fiatalokra kevésbé veszélyes a vírus. Sokan simán kiheverik ugyan, de voltak és vannak is fiatalok (harmincastól) lélegeztetőgépen, sokaknak csak a légterápia mentette meg az életét.
Ez addig tök jól működik, amíg viszonylag kis számú megbetegedésről van szó. De amint annyira szétterjed a dolog, hogy leterheli az egészségügyet, nem tudnak a súlyosabb eseteknek ellátást biztosítani, ne adj Isten azon megy a filozofálás hogy ki kapjon lélegeztetőgépet és ki ne...mindjárt nem csak az idősekre lesz veszélyes, és mindjárt nem 1-2%-os elhalálozásról beszélünk.
A korlátozások is a megbetegedések számának alacsonyan tartásáról szólnak, így lehet életben tartani az egészségügyi rendszert, és normális keretek között tartani a dolgot.
30.
30.
GAMEROD
Igazából ott kezdődik a probléma hogy a földön már mindent a maffia irányít. Olyannyira, hogy képesek tömegek gondolkodásába, agyába behatolni. Olyan céget,szervezetet, várost nem nagyon találni manapság ahol ne lenne érezhető a maffia aktivitás. Ezek feneketlen gyomrát pedig képtelenség kielégíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...