E3 2020: Menetrend szerint lesz megtartva a nyáron

  • Írta: gorien
  • 2020. március 3.
  • Rendezvény
Link másolása
A késő téli, kora tavaszi videojátékos rendezvényeket rosszul érintette a koronavírus-járvány, az E3 szervezői azonban úgy látják, egyelőre nem indokolt elhalasztani a nyáron tartandó show-t.

Január óta a kínai koronavírus-járványt globális veszélyként kezelik, ez pedig a játékipar rendezvényeire is rányomta a bélyegét. E-sport bajnokságok maradnak el vagy lesznek zárt kapusak, és nagy rendezvényeket is lelőnek. Januárban lefújták a Taipei Game Show-t, a PAX Eastet a tervezettnél kevesebb kiállítóval tartották meg, és a márciusi Game Developers Conference-t is nyárra halasztották.

Ilyen hírek hallatán joggal merülhetett fel, hogy mi lesz az E3 sorsa. A Vice újságírója, Patrick Klepek írta meg a Twitterén, hogy mi az E3-at szervező Electronic Software Associationnek (ESA) az álláspontja.

A szervezők figyelemmel kísérik a fejleményeket, írja a tweet, de az E3-at változatlanul meg fogják tartani az eredeti, június 9-i kezdéssel. Noha nekik is a kiállítóik egészsége a legfontosabb, jelenlegi tudásuk alapján úgy látják, nincs szükség halasztásra.

Érthető, ennyire előre miért nem változtat az ESA, hiszen a GDC szervezői is nyáron tervezik pótolni az eseményt, és addig több hónap van még hátra – tehát előfordulhat, hogy a járvány akkorra már nem okoz problémát.

Az E3-nak azonban van elég gondja anélkül is, hiszen egyre égetőbb kérdés számukra a relevánsnak maradás. Ami egykor a videojátékos bejelentések fellegvára volt, mára vesztett jelentőségéből, a nagy kiadók szívesebben osztják meg a játékosaikkal maguk a híreket. A Sony például sorban másodjára hagyja ki az E3-at. Az idei rendezvényen Geoff Keighley sem vesz részt, aki eddig minden E3-ra ellátogatott, és az E3 Coliseumnak is házigazdája volt.

4.
4.
kanguru
#3: Mar sokszor / nagyon regen bebizonyitottak a felelemkeltes/alapu uralom mukodik a legjobban az embereken.
Nem veletlen 95%-a hireknek mindig negativ.
A mai technologia lehetosegek hihetetlenek plane miota okostelefonok internettel ulnek mindenki zsebeben. A tobbseg minden ami megjelenik a kepernyon szentirasnak vesz.
Gyakorlatilag a gazdsagi, politikai elite videojatekot jatszik a sok "zombieval" es kontrollalja oket ahogy neki tetszik.
3.
3.
Neo1989
#1: Én ismerek olyan embert aki otthon ül és várja a világvégét. Mert hogy szerinte ez a vírus heteken belül kifogja irtani az emberiség 90%-át.
Vicces, hogy az illetőnek 3 hónapon belül ki fognak merülni az anyagi forrásai.
Mivel több mint 1 éve nem is dolgozik.

Azt ha elmarad a világvége akkor mi lesz. Mellesleg a kórházba (melóhelyemre) még 1 db koronavírusos beteget nem hoztak be egy Budapesten.. De kb az emberek adott %-a úgy fosik mint a galamb.

Nem a vírus a pusztító hanem az emberi ostobaság. Ugyanis ha tegyük fel valakik /-kik elterveznék a világ 90%-ának kiirtását. Ezzel a kinyírnák egyúttal az összes ország gazdaságát, a fogyasztói társadalmat, a bank rendszert....
Ha pl te vagy a Sony és valaki kinyírja a fogyasztóidat, akkor te kinek adsz el mit ?

Tehát ilyen nincs. Egy Rothschild se fog elmenni busman módjára élni mert hogy minek a bankrendszerből a billiárdos kamatos pénz. Ez egy full felesleges hisztéria csak Gyuri bácsit már sokat nyomták így 5 év alatt kell valami más.
1.
1.
GAMEROD
Egyértelmű, nyárig már csak a nagyon elszántak nem fogják elfelejteni ezt az agybajt. Tüdőgyulladás alapból azokra jellemző akik télen is elfelejtenek felöltözni, vagy izzadtan mászkálnak ki mínusz fokokba - rohadt mindegy hogy mi támadja meg az emiatt legyengült immunrendszert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...